≫ 

Janković kritikovao saradnju MUP i Telekoma! Iz kabineta ministra Stefanovića odgovaraju: To su sramne optužbe

Savetnik i šef kabineta ministra unutrašnjih poslova, Katarina Tomašević, ocenila je kao sramne optužbe nekih predstavnika opozicije da su policajci povlašćeni zbog potpisivanja ugovora između MUP-a i Telekoma Srbija

MUP Srbije i Telekom Srbija potpisali su danas sporazum sa ciljem da se jača međusobna saradnja koja će, između ostalog, pripadnicima policije i članovima njihovih porodica doneti određene olakšice, kao što su pripejd kartice sa dopunom od 1.000 dinara za narednih šest meseci, novi paketi usluga i prenos podataka za Internet i digitalnu televiziju.

Srbija neće biti sabirni centar za migrante: Stefanović o sporazumu sa Fronteksom

Ipak, jačanje saradnje zasmetalo je lideru Građanskog bloka 381 i Pokreta slobodnih građana Saši Jankoviću, posle čega je usledila oštra reakcija iz kabineta ministra Nebojše Stefanovića.

Savetnik i šef kabineta ministra unutrašnjih poslova, Katarina Tomašević, ocenila je kao sramne optužbe nekih predstavnika opozicije da su policajci povlašćeni zbog potpisivanja ugovora između MUP-a i Telekoma Srbija.

- Ne mogu da ne odreagujem na današnju sramnu optužbu predstavnika opozicije Saše Jankovića, Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, da su obični policajci ''kasta zahvalnih, povlašćenih službenika odanih vlasti'', zato što su potpisivanjem Sporazuma sa ''Telekomom Srbija'' dobili neke pogodnosti, dodatna prava i što će uštedeti novac za komunikaciju, koja im je svakodnevno neophodna - saopštila je Tomašević.

- Da li su to oni isti ''borci'' za prava običnog policajca i običnog čoveka? Oni isti glasnogovornici koji se zalažu za dodatna prava svakog policajca, koji i danas po kiši i vetru stoji na ulici, dok oni sede i ''reaguju''? - upitala je ona.

U izjavi za javnost, ona ističe da je sramno da se pripadnicima policije, koji dan i noć rade najodgovorniji i najopasniji posao u Srbiji, spočitava da su "povlašćeni" zato što im se pruža neka pogodnost i olakšica.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Mi ćemo se uvek boriti da oni dobiju sva dodatna prava, jer oni to zaslužuju. Sreća pa se vi ovako ne borite za njih, jer onda nikada ne bi imali ništa. Ovim stavom da ih potcenjujete i stigmatizujete ste to još jednom, po ko zna koji put, dokazali - zaključila je Tomašević.

Podsetimo kako su pristalice desnice umotale Sašu Jankovića u transparent

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina M

    24. septembar 2018 | 22:13

    Ko jos obraca paznju na Jankovica i njegove izjave? Smesan covek...

  • Aleksa

    24. septembar 2018 | 22:15

    Jankovicu je u krvi da mora da osudi sve dobro sto se uradi,al time samo sebe spusta i blati...

  • olivera

    24. septembar 2018 | 20:28

    Jankovicu povuci se iz politike vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA