Snaga Srba sa Kosova nam je podstrek da budemo bolji: Socijalisti iz Gračanice poslali podršku Dačiću (FOTO)

- Jasno mi je da živite u uslovima koji nisu laki, ali vaša snaga i je i nama podstrek da budemo bolji - poručio je predsednik Socijalističke omladine

  • 0

U Gračanici je održan sastanak pokrajinskog odbora mladih socijalista na KiM, koji je otvorio predsednik pokrajinskog odbora omladine SPS na KiM Slaviša Maksimović.

4 ključne Vučićeve poruke Glavnom odboru SNS! Od najave promena, preko kritika, do straha za region (VIDEO)

Sastanku su prisustvovali predsednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković i potpredsednik IO GO SPS Slobodan Milošević.

Uglješa Marković je istakao da mladi socijalisti treba da igraju važnu ulogu u budućnosti južne srpske pokrajine i da su oni pokretačka snaga progresa od kog će zavisiti perspektiva mladih ljudi na KiM.

Sastanku su prisustvovali predsednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković i potpredsednik IO GO SPS Slobodan Milošević-Foto: Telegraf

- Jasno mi je da živite u uslovima koji nisu laki, ali vaša snaga i je i nama podstrek da budemo bolji - poručio je okupljenima.

Milošević je istakao kako su mladost i iskustvo ključ uspeha i podvukao je da mladi socijalisti na KiM imaju punu podršku za sve svoje aktivnosti od strane GO SPS Mladi socijalisti sa KiM su dali punu podršku politici koju vodi predsednik partije i ministar SP Ivica Dačić, ističući da veruju u njegovo iskustvo i znanje u borbi da se iznadje najbolje moguce resenje za juznu srpsku pokrajinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA