Do rešenja kosovskog problema dijalogom i političkim sredstvima: Dačić u Njujorku sa generalnim sekretarom OEBS-a (FOTO)

Generalni sekretar OEBS-a upoznao je ministra Dačića sa tokom priprema za predstojeći 25. ministarski savet OEBS-a u Milanu

  • 1

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić sastao se danas u Njujorku sa generalnim sekretarom OEBS-a Tomasom Gremingerom, koji je dao punu podršku dijalogu Beograda i Prištine i cilju da se dođe do održivog rešenja političkim sredstvima.

Njena poslednja šansa: Zašto je Mogerini stalo do sporazuma Beograda i Prištine

Generalni sekretar OEBS-a upoznao je ministra Dačića sa tokom priprema za predstojeći 25. ministarski savet OEBS-a u Milanu.

Takođe, on je izrazio zahvalnost za podršku rada Misije OEBS-a u Beogradu i intenzivni dijalog koji Misija ima sa srpskim institucijama.

Šef srpske diplomatije izrazio je zadovoljstvo zajedničkim radom sa OEBS-om i postignutim rezultatima.

Šef srpske diplomatije izrazio je zadovoljstvo zajedničkim radom sa OEBS-om i postignutim rezultatima-FOTO: TANJUG / MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA

Sagovornici su razmenili i mišljenja o svim pitanjima od interesa za rad OEBS-a i aktivnost Srbije u okviru Organizacije u cilju unapređenja saradnje, navodi se u saopštenju MSP.

Sastanak Dačića i generalnog sekretara OEBS-a održan je na marginama 73. zasedanja Generalne skupštine UN.

VIDEO: Činićemo sve što je u interesu našeg naroda

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovic Nenad

    25. septembar 2018 | 23:30

    PAMETAN JE I VEOMA PROMUCURAN-LUKAV-POLITICAR DACIC.ON I VULIN SU UDARNE VUCICEVE PESNICE,ISKRENI I POSTENE PATRIOTE NASE SRBIJE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA