Srbi su dobar narod: Telegraf otkriva detalje razgovora Trampa i Brnabić

Premijerka Srbije zahvalila je predsedniku SAD na tome što je njegova administracija promenila odnos prema našoj državi

  • 7

Premijerka Ana Brnabić zahvalila je predsedniku SAD Donaldu Trampu na tome što je njegova administracija promenila odnosa prema Srbiji i razumevanju za stavove naše države po pitanju Kosova i Metohije, saznaje Telegraf iz dobro obaveštenih izvora. Na ove njene reči, Tramp uzvratio jakom porukom - Srbi su dobar narod.

Ko Vam je dao dozvolu da dođete u UN? Brnabić licem u lice sa Pacolijem u Njujorku (VIDEO)

Predsednica Vlade je u ponedeljak veče prisustvovala tradicionalom prijemu koji predsednik SAD priređuje uoči početka Generalne debate u Skupštini UN, a u četvrtak će se obratiti predstavnicima zemalja članica.

Podsećamo, ovo je njen drugi boravak u Americi u jako kratkom periodu. Ona je krajem jula posetila Vašington, kada je oboleženo 100 godina od podizanja srpske zastave nad Belom kućom. Tada je takođe, istaknuto da su naše dve zemlje bile saveznice u dva svetska rata.

Brnabić - Printskrin: Tanjug

Stiče se utisak da od tada duvaju bolji vetrovi u odnosima SAD i Srbije.

Tome u prilog govore i naše nezvanične informacije, da je Amerika spremna da se kosovsko pitanje "preispita", odnosno da ako Beograd i Priština postignu dogovor, Vašington će ga prihvatiti.

-To je ranije bilo nezamislivo, smatrali su da je Kosovo zatvoreno pitanje - kaže naš diplomatski izvor.

VIDEO: Pogledajte, kako je izgledao razgovor Ane Brnabić i Bedžeta Pacolija u Njujorku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blagica Tasic

    26. septembar 2018 | 15:42

    Nije nas Donald Tramp bombardovao ! Uvek je o Srbiji i Srbima lepo govorio. To treba ceniti i postovati. Tramp, hvala za svaku lepu rec,hvala za tvoju podrsku, hvala ti sto si zaista prijatelj Srbije i Srpskog naroda. Nadam se da Kosovo i Metohiju necemo deliti jer je to sve Srbija. Voli TE Srbija,Prijatelju.

  • Nikola

    26. septembar 2018 | 07:55

    Ne daj Bože da im je još neko dobar. Izgleda da njima kada je neko dobar oni ga malo počaste bombama.

  • joakim

    26. septembar 2018 | 07:44

    Hvala vam Gospodine predsednice Tramp Kako mozemo biti losi .Spasili 120 americkih pilota za vreme rata,Za stotu godisnjicu zavrsetka rata nama se ponovo u pocast vijori na Kapitoli u Vasingtonu 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸❤️❤️❤️❤️srpska zastava.Gde su onda bili ove druge zastave sahovnica i ostale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA