Lepa Maša se pohvalila na Fejsbuku fotografijom sa Dačićem: Ruska i srpska braća i sestre (FOTO)

Oni su se sreli na marginama Generalne skupštine UN u Njujorku

  • 0

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova objavila je na svom profilu na Fejsbuku fotografiju iz zgrade Ujedinjenih nacija na kojoj se pored nje nalaze srpski i ruski šef diplomatije Ivica Dačić i Sergej Lavrov.

Dačić ne staje: Nastavak ofanzive u UN, razgovarao sa kolegama iz Gvatemale, Kolumbije, Kambodže i Katara (FOTO)

- Ruska i srpska braća i sestre - napisala je Zaharova u objavi iznad fotografije, na kojoj je očigledno obostrano oduševljene zbog susreta.

Podsetimo, ministri spoljnih poslova Srbije i Rusije sreli su se nedelju dana ranije u Banjaluci gde su prisustvovali ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju Srpsko-ruskog hrama i kulturnog centra.

Oni su tada ocenili da nivo poverenja i visoka dinamika rusko-srpskih kontakata pokazuju da se odnosi dve zemlje „kontinuirano i produktivno razvijaju“.

Dvojica ministara saglasili su se i da odnosi Moskve i Beograda napreduju na svakom planu i da su međusobni odnosi dostigli veoma visok nivo strateškog partnerstva.

(Telegraf.rs/Sputnjik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA