Posle optužbi da Bler pregovara u ime Vučića o Kosovu, stiglo zvanično saopštenje: Evo šta su poručili iz Instituta bivšeg britanskog premijera

To je saopšteno posle optužbi opozicije da bivši britanski premijer Bler pregovara o Kosovu u ime predsednika Srbije

  • 61

Portparolka Instituta za globalnu promenu negirala je da Toni Bler nastupa u ime predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, kao i da projekat tog instituta bivšeg britanskog premijera nema nikakve veze sa pitanjem Kosova.

Srbija je pred izazovima i provokacijama Albanaca, Vulin poručuje: Vučićev susret sa Putinom poruka da nas moćne zemlje podržavaju (VIDEO)

To je saopšteno portalu Kos sev sinoć iz Instituta Tonija Blera, a nakon što je lider srpske opozicione Narodne stranke i funkcioner Saveza za promene, Vuk Jeremić, izjavio da bivši britanski premijer Bler pregovara o Kosovu u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Gospodin Bler apsolutno ne nastupa u ime Vlade Srbije ili Predsednika. Projekat našeg instituta nema nikakve veze sa pitanjem Kosova - navodi se u saopštenju koje je potpisala portparolka Instituta Džuli Krouli.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    3. oktobar 2018 | 11:17

    Vucic je taj koji predstavlja Srbiju a ne Toni Bler.

  • Nina

    3. oktobar 2018 | 10:31

    Svi znamo da samo predsednik Vucic ima ovlascenja da pregovara i zastupa Srbiju.

  • Natasa

    3. oktobar 2018 | 10:43

    Dokaz da opozicija iznosi lazne optuzbe na racun aktuelne vlasti i naseg predsednika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA