≫ 

"Pogledajte šta je prodao Aleksandar Vučić! Nogice od pileta koje ne jedemo u Srbiji": Palma napravio lapsus, pa izvadio kesicu (VIDEO)

Prvo je nasmejao sve prisutne u sali kada je slučajno permutovao ime predsednika Srbije, te umesto Aleksandra Vučića prozvao svog bliskog prijatelja i saveznika Ivicu Dačića.

  • 10

Javnost u govorima Dragana Markovića Palme često prepoznaje gafove, lapsuse i slične nepredviđene momente, pa je tako bilo i sinoć na izbornoj skupštini Jedinstvene Srbije u Sava centru.

Održana izborna skupština JS, Vučić se obratio okupljenima: Srbija je danas na evropskom putu i gaji odlične odnose sa velikim silama (FOTO)

Predsednik stranke i Skupštine grada Jagodine tako je ponovo briljirao u dva navrata.

Prvo je nasmejao sve prisutne u sali kada je slučajno permutovao ime predsednika Srbije, te umesto Aleksandra Vučića prozvao svog bliskog prijatelja i saveznika Ivicu Dačića.

- U poslednje vreme kada čuijete predsednika Srbije da daje izveštaje o radu ljudi, a jave se neki, neću ih nazvati nekim ružnim imenom, i to kritikuju. E sada, razlika između njih i današnje vlasti i čoveka koji vodi državu Ivica Dačić, odnosno pardon, Aleksandar Vučić ... oprostite mi predsedniče, lapsus, non stop sam sa Dačićem, pa Dačić, Dačić, Dačić... - izjavio je Palma, što je naišlo na smeh u sali i gromki aplauz.

Međutim, ovo je samo bila uvertira za ono što sledi - kesicu punu pilećih nogica kao ilustraciju uspešne Vučićeve posete Kini.

- Pogledajte šta je prodao Aleksandar Vučić! Nogice od pileta, nogice koje mi ne jedemo u Srbiji. A ovi dok su bili na vlasti uništili su poljoprivrednika. Svi da ustanete i da ppzdravite saradnju sa Kinom i borbu koju vodi Aleksandar Vučić - uzviknuo je Plama.

Na izbornoj Skupštini Jedinstvene Srbije govorili su i predsednik države Aleksandar Vučić, kao i SPS-a Ivica Dačić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    7. oktobar 2018 | 10:55

    Uz nedeljnu supu,kad na red dodje sos i ostalo,ja samo nogice glodjem,tako da se nadam da necu morati da zbog nogica idem u Kinu?

  • Krsto

    7. oktobar 2018 | 12:52

    Ko kaže da ne jedemo,kuvamo ih u supi.

  • JA 035

    7. oktobar 2018 | 16:25

    To je veliki uspeh za nas kada imamo jedan dobar i profitabilan proizvod za izvoz,zaradićemo na tome i Jagodina beleži rast standarda,primer i za druge opštine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA