Tači bi i jug Srbije i korekciju granica: Realizacija opakog plana u okvirima briselskog dijaloga?

Tači je dodao da će na konferenciji Frankofonije u Jerevanu u Jermeniji govoriti o mogućnosti korekcije granica, sa mogućnošcu ujedinjenja Preševske doline sa Kosovom

  • 47

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da postoji realna mogućnost ujedinjenja "Preševske doline sa Kosovom", čime bi se, a u okviru dijaloga Beograda i Prištine, realizovalo "legitimno pravo" građana Preševa, Medveđe i Bujanovca.

Otvoreni rat Tačija i Haradinaja! U okršaj će biti uključeni i Obaveštajna agencija, policija i tužilaštvo: Šta će biti posledice sukoba?

Tači je na svom Fejsbuk profilu napisao da je u ponedeljak i utorak imao sastanke sa predstavnicima iz akademskog sveta, biznisa, studentima, predstavnicima civilnog društva i novinarima, uglavnom iz Preševske doline, a da je glavna tema razgovora bilo pripajanje Preševa, Medveđe i Bujanovca.

Kako prenosi RTK2, Tači je dodao da će na konferenciji Frankofonije u Jerevanu u Jermeniji govoriti o mogućnosti korekcije granica, sa mogućnošcu ujedinjenja Preševske doline sa Kosovom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandra

    10. oktobar 2018 | 10:12

    Taci moze samo da sanja jug Srbije.

  • Mila

    10. oktobar 2018 | 10:36

    Mi samo trazimo mirovno resenje koje ce nasem narodu obezbediti sigurnost.

  • nina

    10. oktobar 2018 | 10:29

    Tači pokušava na sve načina da ujedinjenja "Preševske doline sa Kosovom". Teško će mu to poći za rukom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA