Velja podneo krivičnu prijavu protiv Zorane, ona mu skresala: Velika je čast kad te tuži takva moralna veličina, čovek koji je ustoličio kraduckanje

Nekadašnji ministar na ovaj korak se odlučio zbog, kako je rekao, sumnja da je Mihajlovićeva od decembra 2016. godine do danas kao službeno lice svesno propustila da prijavi krivično delo zloupotrebe službenog položaja Dmitra Đurovića

  • 4

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić podneo je krivičnu prijavu protiv ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović.

Zorana Mihajlović za Telegraf o prozivki Maje Gojković: Vučiću ne trebaju tumači misli

Na ovaj korak ga je nagnala, kako kaže, sumnja da je Mihajlovićeva od decembra 2016. godine do danas kao službeno lice svesno propustila da prijavi krivično delo zloupotrebe službenog položaja Dmitra Đurovića, direktora javnog preduzeća „Koridori“.

Ministarka Mihajlović za „Alo!“ kaže da joj je „velika čast što je tužila takva moralna veličina kao što je Velimir Ilić“.

- Jer kada vas tuži čovek koji je ustoličio kraduckanje u infrastrukturi i politici, Ilić, koji je slučajni ministar koji ne ume da izgovori ime građevinske mašine, čovek koji je pokušao da ucenjuje SNS samo da bi dobio direktorsku fotelju u „Koridorima“, koji je ostavio iza sebe 35.000 nerešenih predmeta u građevini... Onda je to za ponos - kazala je ministarka.

Ona je potom navela da jedva čeka da se na sudu suoči sa Ilićem.

- Mada se na osnovu njegove izjave teško može zaključiti da li je prijavu protiv mene uopšte poslao. Nadam se da nije samo opet zbog uticaja „crvenog nosa“ - dodala je ministarka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    11. oktobar 2018 | 12:05

    Velja je potpuno upravu !

  • Драган

    11. oktobar 2018 | 13:25

    Ако је Веља устоличио крадуцкање , госпођо Михаиловић реците нам како се зо ве неуспех и несразмерно трошење пара ?Стално обећавање завршетак аутопутева истално одлагање .Наводно радите на више локација а ништа се не завршава.Новац се улаже а никаквог повратка нема нити услуге за уложене паре !?То самоприучене шепртље имају такав систем , а успут се и много тога “изгуби” и “заборави”. Људи немају нових путева у употреби .Где су паре ?

  • Fidel

    11. oktobar 2018 | 13:05

    Dobri i pomalo pošteni Velja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA