≫ 

Da se u nedelju održe izbori samo 3 opcije bi ušle u parlament: SNS-u više glasova nego svima ostalima zajedno

Anketa je sprovedena u periodu od 5. do 11. oktobra

  • 1

Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića, ukoliko bi u nedelju bili održani vanredni parlamentarni izbori, osvojila bi neverovatnih 54 odsto glasova, pokazalo je najnovije istraživanje agencije "Faktor plus adria".

Pljuštale kazne u Skupštini: Nekima skinuto i 40 odsto od plate

Prema rezultatima ankete koja je sprovedena u periodu od 5. do 11. oktobra, naprednjaci bi sami osvojili apsolutnu većinu mandata u Skupštini Srbije, dok bi osim njih na poslanička mesta mogle da računaju još samo dve liste - Savez za Srbiju Dragana Đilasa (11,7%) i SPS Ivice Dačića (9%).

Sve ostale stranke trenutno su daleko ispod cenzusa od pet odsto.

Na izbore bi, prema ovom istraživanju, u ovom momentu izašlo 41% građana, 38% se uzjasnilo da ne bi, dok je 21% u ovom momentu neodlučno da li bi izašli na glasačka mesta.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lav

    13. oktobar 2018 | 21:09

    IPAKIMAS SVE CESTITKE OD MENE KAD MOZES DA DRZIS OVAJ NAROD POD KONTROLOMNAJPAMETNIJE SI ISKORISTIO MEDIJE SVI OSTALI MOGU DA BROJE ZA SADA JE SVETVOJE UMES DA VLADAS NISAM LJUBOMORAN IPAK SI NAJBOLJA OPCIJA KAO POJEDINAC OSTALI NEMAJU SANSE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA