Nemaš ništa u mozgu, važan ti je samo "Guči" vreme je da odeš iz Vlade: Gojković ponovo oplela po ministarkama, na koju je sada mislila?

- Ambicije su im pojele mozak, ne uklapaju se u politiku i rad Vlade više - izjavila je Maja Gojković

  • 7

Moj stav je da pojedini ministri treba da izađu iz Vlade i da se odmore na klupi, jer ne rade dobro, poručila je predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković, a posle prošlonedeljne izjave, kada su mnogi protumačili da je izjava uperena protiv Zorane Mihajlović, ponovo se otvara pitanje da li je ovog puta mislila upravo na ministarku građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja.

Premijerka je dobrodošla među naprednjake: Mihajlović poručila da svi koji dele vrednosti Srpske napredne stranke mogu da se priključe

- Ambicije su im pojele mozak, ne uklapaju se u politiku i rad Vlade više. Ima nekih koji tu sede od 2012. godine, demotivišu se, ne idu više ulicom, nose "Gučijeve" tašne i "Šopar" ogrlice, više gledaju šta imaju na sebi nego u sebi i mozgu - izjavila je kazala je Gojkovićeva, prenosi Kurir.

Kako piše ovaj list, ona potpredsednicu Vlade nije prozvala imenom i prezimenom, ali je poznato da samo ona među poslanicama nosi pomenute komade, a i dotakla se njenom resora.

Iako Gojkovićeva potpredsednicu Vlade nije prozvala imenom i prezimenom, poznato je da samo ona među poslanicama nosi pomenute komade-Foto: Marko Jovanović

Kometarišući polje saobraćaja, Gojkovićeva je rekla da su pisanja kako će upravo ona postati ministarka izazvala veliku histeriju i počeli su napadi.

- Neka se piše o tome, tako ćemo verovatno imati više puteva, ljudi će manje ginuti, do Novog Sada ćemo stići za 5 minuta, aerodromi će proraditi neverovatno - navela je predsednica Skupštine Srbije.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana K.

    13. oktobar 2018 | 12:13

    A ti nisi ambiciozna, pa si promenila devet partija. Ko o čemu...

  • SrbskiBek

    13. oktobar 2018 | 16:05

    Gledao sam na aer.NIkola Tesla dolazak pomenute ministarke iz dubaija !! 5 automobila .mahom audi a8 i 13 ljudi(prebrojao) .policajaca u civilu ..cekaju gospodju i muza koji je bio obucen kao poslednji ljakse..sesir .trenerka i cipele ..!! Sa 20 punih kesa.kao da idu sa kalenic pijace !! Gde ide ova zemlja !??

  • DDF

    13. oktobar 2018 | 11:46

    Najveca slabost,vecina ljudi,je da nekom kazu svoje misljenje oci u oci,"najveca vrlina" je ogovarati nekog iza ledja🤔🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA