≫ 

Funkcioner Vlade Srbije službenim automobilom krenuo u seks šop? Ova fotografija je zapalila društvene mreže (FOTO)

Vozač je, pored svega, napravio i saobraćajni prekršaj i ostavio auto tik uz znak koji zabranjuje parkiranje na tom mestu

  • 7

Građani Kragujevca zatekli su juče automobil funkcionera Vlade Srbije parkiran ispred jednog seks šopa, a fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama zapalile su internet.

U ovom poslu se dešava svašta pa i ovo: Balši Božoviću konferenciju prekinuli neočekivani gosti (VIDEO)

Naime, na Tviteru su se pojavile fotografije automobila marke "Leksus", a nalepnica koja se vidi ukazuje da je reč o službenom vozilu.

Vozač je, pored svega, napravio i saobraćajni prekršaj i ostavio auto tik uz znak koji zabranjuje parkiranje na tom mestu.

- Nekome iz Vlade Srbije se mnogo žurilo kod frizera. Automobil Vlade RS, donacija Japana - samo je jedan u moru komentara okji su se nizali ispod ove objave, a korisnici su otkrili da je reč o "radnji za odrasle" koja se nalazi u Kragujevcu.

Nekome iz Vlade Srbije se mnogo žurilo kod frizera-Foto: Twitter

Bilo je i onih koji su tvrdili da "znaju kome pripada pomenuto vozilo", ali nisu želeli da otkrivaju, ostavljajući Tviteraše da nagađaju ko je u pitanju.

U blizini se inače nalazi i frizerski salon, pa su mnogi na društvenim mrežama ostavili mogućnost da je neko samo svratio na frizuru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA