≫ 

Vučić je danas postao počasni građanin jednog grada: Priznanje za sve što je uradio

Milorad Veljović, koji je u ime Vučića primio priznanje, rekao je danas za Tanjug da je Vučić svojim radom i umećem učinio mnogo za državu i za narod

Opština Trstenik dodelila je danas priznanje počasnog građanina Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije za izuzetan doprinos razvoju opštine, priznanje je u ime predsednika Srbije primio njegov savetnik za bezbednost Milorad Veljović, nekadašnji direktor policije.

Erdogan i Vučić na telefonskoj vezi, turski predsednik mu poručio: Podržaću svaki dogovor Srba i Albanaca

Trstenik danas je svečano u Domu kulture obeležio Dan opštine i sto godina od oslobođenja ovog grada u Prvom svetskom ratu. Tradicionalno, uručena su priznanja i nagrade zaslužnim građanima i organizacijama.

Aleksandar Ćirić, predsednik opštine Trstenik rekao je za Tanjug da je nagrada Aleksandru Vučiću dodeljena najviše zbog doprinosa u reindustralizaciji Trstenika.

- Vučić je uspeo da dovede mnoge investitore u naš grad, i zbog toga nam je budžet u suficitu. Zahvaljujući tome imamo puno ulaganja u putnu i komunalnu infrastrukturu. Lepe stvari su se izdešavale prethodnih godinu dana u Trsteniku, a sve zahvaljujući politikom predsednika Srbije - rekao je Ćirić.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Milorad Veljović, koji je u ime Vučića primio priznanje, rekao je danas za Tanjug da je Vučić svojim radom i umećem učinio mnogo za državu i za narod, a to se, dodao je, vidi na svakom koraku u Trsteniku.

Gerasim Atanasković, predsednik Skupštine opštine Trstenik rekao je da su ove godine proslavili dva jubileja, Dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu i 100 godina od oslobođenja grada u Prvom svetskom ratu.

Priznanje zaslužne građanke Trstenika dobila je Anđelka Atanasković, direktorka PPT Namenska, za dugogodisnji rad i ostvarenja u privredi, a priznanje je dobila i "Namenska".

Preduzeće "Srbijavode" dobilo je takođe priznanje za rad ali i za izuzetnu saradnju sa lokalnom samoupravom.

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, opština Laško iz Slovenije i nekadašnji fudbaler Dragiša Binić dobili su zahvalnice opštine Trstenik.

Nedavno mu je uručen i orden Kazahstana

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dfa

    17. oktobar 2018 | 18:22

    Svaka cast, Srbija je cela ponosna na VUcica

  • star

    17. oktobar 2018 | 16:51

    Uveren sam da mu cela država Srbija treba odati priznanje za njegov izvanredan rad, kojim je našu zemlju izvukao iz bankrotstva.

  • Mika

    17. oktobar 2018 | 20:02

    Sigurno je daa je dosta gradova u Srbiji procvetalo za vreme SNSa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA