Dačić: Hitne mere za smanjenje lažnih azilanata

Premijer Srbije istakao da je očuvanje vizne liberalizacije jedan od najvažnijih zadataka Srbije i da će o tome razgovarati sa predstavnicima evropskih zemalja

  • 1

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić danas je na sastanku Komisije za praćenje bezviznog režima putovanja sa Evropskom unijom naložio nadležnim ministarstvima da preduzmu hitne mere na smanjenju broja takozvanih lažnih azilanata, saopšteno je iz vlade.

Premijer će o tim merama razgovarati sa evropskim partnerima i sa predstavnicima vladinog tima otputovaće u zemlje Zapadne Evrope u kojima je taj problem posebno naglašen, kako bi dogovorili zajedničku strategiju na smanjenju broja lažnih azilanata.

Dačić je na sastanku Komisije istakao da je očuvanje vizne liberalizacije jedan od najvažnijih zadataka Vlade Srbije, naglašeno je u saopštenju.

Na sastanku je analizirana sadašnja situacija i razrađen plan za hitno suzbijanje te pojave, piše u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nis

    17. oktobar 2012 | 23:18

    eu odgovaraju azilanti,kasiraju iz eu fondova i dobiju radnu snagu za 400 e mesecno,za najgore poslove.mislim da je prava pozadina viza i azilanata,zabrana parade furunasa,osveta,szo se borimo da nam decu nezaraze holandjani i svedjani sa komplet pederskim lobijen na celu eu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA