MRKONJIĆ: Da imam para, šetao bih bolju ribu od Bekute!

"Imam samo račun na koji primam platu i ništa drugo. Nažalost, nemam te milione", rekao ministar saobraćaja na pitanje da li u Švajcarskoj ima račun na kome se nalazi dva miliona evra

  • 6

Ministar saobraćaja u Vladi Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je da nema račun u Švacarskoj na kome je dva miliona evra, već da ima samo račun na koji prima platu.

On je dodao da Agencija za borbu protiv korupcije godinama muku muči s njim i da mu ne veruju da nema kuću, kola i milijarde na računu.

- Imam samo račun na koji primam platu i ništa drugo, a da li imam para ili nemam, malo je teže utvrditi. Nažalost, nemam te milione! Da ih imam, šetao bih bolju ribu od Ane Bekute - rekao je Mrkonjić.

Kada je shvatio šta je rekao, ministar se brže-bolje ispravio:

- Gospođa Bekuta je žena vredna svakog poštovanja. Inače, pare mi nisu potrebne, jer imam ljubav i zdravlje, a i ne znam nikoga ko ima milione u Švajcarskoj! Mi smo ovde sirotinja, nemamo te milione evra koje vi pominjete - rekao je on.

(D. Z. / izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA

    19. oktobar 2012 | 19:28

    MA ON JE CUDOTVORAC.SVAKOGA DANA PITA PET PUTA STA PIJE I JEDE KAFANA,KUPUJE SKUPE CEGERE BABI, SVE PLATI I JOS POSTEN.MA POD OVOM KALEMEGDAN PLANINOM SVE SAMA CUDA.

  • Milance

    19. oktobar 2012 | 18:32

    Covek je u zdnjih 20 godina ostavio dva miliona evra po kafanama. A ako je stvarno izjavio da bi setao bolju ribu od Bakute, da ima para, neka mu je na cast! Nadam se da svarno nema para i da nece moci da kupi sudije i da ce i on i Dulic u zabeli provesti dobar deo ostatka zivota.

  • ti si cudo

    19. oktobar 2012 | 21:21

    Sramota za Srbriju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA