MARKOVIĆ: Zabrana posete predsednika Nikolića Kosovu velika greška

Lider Jedinstvene Srbije smatra da je međunarodna zajednica Srbiji poslala "veoma ružnu i lošu poruku" kada predsedniku Srbije nije dozvoljeno da na Božić poseti Kosovo

  • 1

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je da je međunarodna zajednica Srbiji poslala "veoma ružnu i lošu poruku" kada predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću nije dozvoljeno da na Božić poseti Kosovo.

- To je velika greška međunarodne zajednice i očekujem da isprave tu grešku u martu i dodele Srbiji datum za početak pregovora o članstvu u EU - rekao je Marković u svom selu Končarevu kod Jagodine, pošto je zapalio badnjak.

Marković je rekao da političari u Srbiji ne bi trebalo da se svađaju i tuku kao poslednjih dana u nekim opštinama, nego da se ugledaju na Jagodinu, gde nema političkih svađa.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan D.N.

    7. januar 2013 | 04:50

    Mora da sam nesto propustio. Predsednik je dozvolu trazio od nekog (Euleks) ko za to nije nadlezan. Tacno? Od tih nenadleznih nije dobio nikakav odgovor sto je sasvim ocekivano. Otkuda sad da su mu ti koji mu nisu odgovorili ustvari nesto zabranili? Pije li neko ujutru caj od bunike pre nego pocne da daje izjave ili mozda misli da to radimo mi koji ovakve izjave citamo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA