ČANAK: Starlete su ku*ve! STANIJA: Čanak se blamira!

"To nisu prostitutke, već devojke koje vole da se slikaju, vole da pevaju, da glume i u tome nema ničeg lošeg. I da vam kažem nešto, ne bih da objašnjavam gospodinu Čanku šta znači reč "starleta" jer bi to bilo kao da učim krmaču da peva", rekla je popularna srpska starleta

  • 4

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak gostujući u emisiji "Amidži šou" dao je potpuno novu definiciju starleta izjednačavajući ih sa prostitutkama, što je izazvalo burne reakcije najpoznatije srpske starlete Stanije Dobrojević!

- Zašto starleta? Prostitutka predugačko, kurva prosto - objasnio je Čanak pojam "starleta".

Njegova definicija poprilično je iznervirala do sada jedinu zvaničnu srpsku starletu Staniju Dobrojević, koja je najpre rekla da uopšte ne zna ko je Nenad Čanak jer ona živi u Americi.

- Verujte mi da uopšte ne znam te likove sa naše političke scene jer živim u Americi, ali ako kažete da je političar, onda mogu da mu poručim da se veoma izblamirao. U Americi se starletom smatrala Merilin Monro, trenutno se ovakvom jednom devojkom smatra Kim Kardašijan. To nisu prostitutke, već devojke koje vole da se slikaju, vole da pevaju, da glume i u tome nema ničeg lošeg. I da vam kažem nešto, ne bih da objašnjavam gospodinu Čanku šta znači reč "starleta" jer bi to bilo kao da učim krmaču da peva - objasnila je Dobrojevićeva za "Alo".

- Smatram da su i mediji krivi za takvu sliku o straletama u Srbiji jer vi dozvoljavate likovima poput tog Čanka da pričaju za novine i da stanu pred kamere - izjavila je popularna srpska starleta.

Stanija Dobrojević vrdi da više nije "jedna od njih" jer studira ekonomiju i ima pravi posao.

- Ja bih da stavim tačku na tu temu i ne želim više sebe da smatram starletom. Ja studiram ekonomiju, radim, a svoju godišnju zaradu ljudima u Srbiji mogu da pokažem na papiru. Dakle, ne bih sebe više svrstavala u starlete jer i te kako imam zanimanje - izjavila je Stanija Dobrojević.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera zdera

    10. januar 2013 | 11:57

    Stanija,cuti i pusi !

  • Robert

    10. januar 2013 | 14:40

    Lepo, objasnila nam je da je i Merlinka bila starleta... i jeste, no takodje je poznato da je pocela tako sto se slikala gola i legala sa svima po holivudu da bi dospela na film a kasnije i sa raznim politicarima ukljucujuci i bracu Kenedi. Ne vidim sta je Canak pogresno rekao - sama Stanija objasnjava da SADA ima posao i prihode a ranije je bila starleta - dakle zivela je bez prihoda - neko joj je, dakle placao za usluge da bi zivela na visokoj nozi. Da li se to zove starleta, kurva ili prostitutka, svako za sebe moze da odluci. Ono sto je sasvim cista stvar - ko god zeli da ide u medije i pred kamere, pocinje to preko kreveta, zvao se kurva ili ne. Bilo bi interesantno videti da se starlete poredjaju i odrade test na poligrafu i pritom izgovore da nisu morale / htele / odradile seks s nekim iz biznisa da bi dosle do posla. verovatno bi te masine eksplodirale - od smeha.

  • VUK

    10. januar 2013 | 10:52

    Ko se buni, uleti mu k...i!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA