Raspušten niški odbor Demokratske stranke

Iako u DS nisu želeli da navedu razloge za ovakav potez, gotovo je izvesno da se traga za najbezbolnijim rešenjem velikog unutarstranačkog sukoba u niškom odboru

  • 3

Odlukom Izvršnog odbora DS, raspušteni su i Gradski i svih pet opštinskih odbora u Nišu, a stranku će do unutarstranačkih izbora voditi Milan Popović iz Beograda.

U saopštenju je izneto da je reč o "dogovoru predsednika Demokratske stranke i rukovodstva Gradskog odbora DS Niš, i da odluka ima za cilj osnaživanje organizacije kako bi se Demokratska stranka u Nišu na najbolji način pripremila za izbore, koji je očekuju u narednom periodu.

Iako u DS nisu želeli da navedu razloge za ovakav potez, gotovo je izvesno da se traga za najbezbolnijim rešenjem velikog unutarstranačkog sukoba u niškom odboru, u kojem nije bilo izbora od 2008. godine.

Niko iz niškog DS i dalje se nije oglasio povodom raspuštanja svih odbora ove partije u tom gradu, a ove vesti nema ni na stranačkom sajtu, na kojem je poslednja vest i dalje ona od 15. maja, prema kojoj će predsednik opštine Svrljig podržati Tadića u drugom krugu.

(Telegraf.rs / Izvor: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA