ĐILAS: Vlast ne zna kako da poboljša standard

Lider DS-a tvrdi da privreda odumire i da vlada ne zna kako da ojača ekonomiju koja klizi u recesiju, zbog čega je uveren da su izbori na vidiku

  • 18

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas kaže da je posle šest meseci rada Vlade potpuno jasno da ona ne zna kako da poboljša standard i da su zbog toga izbori na vidiku.

- Zemlja se vratila nekoliko koraka unazad. Privreda nam odumire, a vlast ne zna kako da ojača ekonomiju koja klizi u recesiju - rekao je Đilas i ocenio da su razlike u vladajućoj koaliciji "nepomirljive i da parališu državu".

Upitan da li je spreman na koaliciju sa Aleksandrom Vučićem iz Srpske napredne stranke, Đilas je rekao da "tu priču lansiraju Dinkić i Dačić".

- Samo je nelogično što istovremeno tvrde da izbora neće biti. Nije mi jasno kako se onda sprema koalicija kada neće biti izbora. DS će na izbore izaći sa svojim novim programom i ne možemo praviti koalicije ni sa kim ko nije spreman da podeli osnovne vrednosti za koje ćemo se zalagati. Imena stranaka me ne interesuju - rekao je Đilas.

(Telegraf.rs/ Izvori: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    23. januar 2013 | 04:20

    Vi demokrate znate,videli smo vas prethodnih godina .

  • 23. januar 2013 | 02:48

    Ali zato ti znas lopove

  • Rista

    23. januar 2013 | 07:52

    Pa ne mogu firme koje je DS uništio do stečaja da se izgrade za 6 meseci, to je svima jasno da je potrebno vreme da bi se osetio napredak koji je neminovan kada lopovi nisu na vlasti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA