NOVI SAD: Razbijen bilbord Treće Srbije

Stranka Treća Srbija saopštila je da je razbijen njihov bilbord na kojem je predstavljena ideja Novog Sada kao prestonice Srbije. Treća Srbija traži ukidanje AP Vojvodina

  • 0

Stranka Treća Srbija saopštila je danas da je razbijen jedan bilbord te partije, na kojem je promovisana ideja da Novi Sad bude glavni grad Srbije. Incident se dogodio u noći između subote i nedelje, na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Narodnog fronta, navodi se u saopštenju.

- Posle serije teških i lažnih optužbi, niskih udaraca i etiketiranja predstavnika Treće Srbije, došli smo do faze u kojoj se ne preza ni od fizičkog nasilja, nasilnih pokušaja zastrašivanja i vandalskih ispada - piše u saopštenju i dodaje se da je stranka pozvala vlasti da što pre otkriju počinioce.

Treća Srbija je partija koja ima svoje predstavnike u gradskoj vlasti Novog Sada. Oni su ušli u Skupštinu grada pošto su na lokalnim izborima maja 2012. godine nastupili kao kandidati pokreta Dveri. Posle izbora su isključeni iz Dveri, a krajem prošle godine je osnovana Treća Srbija. Ta stranka se zalaže da Novi Sad bude glavni grad Srbije, a da AP Vojvodina bude ukinuta.

(Telegraf.rs / Beta, Foto: Panoramio/Dr. Pinczes Sandor)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA