DS: Na mejlove funkcionera stigle čitulje stranci

- Obaveštavamo osnivače, članove i simpatizere DS da će u ponedeljak 6. maja biti održan godišnji pomen našoj dragoj i nikad prežaljenoj DS. Pomen će biti održan 6. maja u Krunskoj 69 u Beogradu - navodi se u umrlici koja je poslata funkcionerima stranke

  • 2

Najvišim funkcionerima Demokratske stranke na mejlove je stigla "čitulja" stranci, upućena sa nepoznate internet adrese.

 

Portparolka DS Aleksandra Jerkov potvrdila je da su umrlice stigle na mejlove funkcionera DS, ali ne mogu da tvrde ko stoji iza te akcije.

 

- Obaveštavamo osnivače, članove i simpatizere DS da će u ponedeljak 6. maja biti održan godišnji pomen našoj dragoj i nikad prežaljenoj DS. Pomen će biti održan 6. maja u Krunskoj 69 u Beogradu - navodi se u umrlici koja je poslata funkcionerima stranke, a koju su objavili pojedini mediji.

 

Kao ožalošćeni u čitulji su navedeni lider demokrata Dragan Ðilas i 13 odsto glasačkog tela na teritoriji Srbije, uz napomenu da taj broj ima tendenciju opadanja.

 

- Prosto ne znam koji bi komentar na tako nešto mogao i biti. Svako ko se upusti u takvu vrstu političke komunikacije trebalo bi da ima makar dovoljno lične pristojnosti, ali i političke odgovornosti da imenom i prezimenom stane iza jedne takve akcije - rekla je Jerkov.

 

Ona je navela i da postoje stvari koje se u politici ne smeju raditi, a da slanje čitulje svakako jeste jedna od njih.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dutch

    3. april 2013 | 12:13

    Hahahahhahha

  • Milena Nikšić

    3. april 2013 | 17:50

    pa poslala sqam ga A NAPISALI STE FA GA UČITAVATE, PA GDE JE, PITATE MENE A JA PITAM VAS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA