ĐILAS: Prekinite fabrikovanje nepostojećih neprijatelja!

- Premijer treba da sedne sa, na osnovu Ustava, izabranim predsednikom Vlade Vojvodine i kroz razgovor reši probleme koji očigledno postoje - rekao je Đilas

  • 7

Komentarišući protest "Stop razbijanju Srbije" u Novom Sadu, koji su podržale koalicije okupljene oko SNS i SPS, DSS, Dveri i SPO, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao je da problem Srbije nije na severu, u Vojvodini, već na jugu zemlje, na Kosovu i Metohiji.

- U Vojvodini nema i neće ni biti separatizma dok Vladu vodi Demokratska stranka - objasnio je Đilas, dodajući da poziva predsednika Vlade Republike Srbije da prekine ovu farsu i fabrikovanje nepostojećih neprijatelja.

- Premijer treba da sedne sa, na osnovu Ustava, izabranim predsednikom Vlade Vojvodine i kroz razgovor reši probleme koji očigledno postoje - rekao je Đilas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Violeta Petrovic

    12. april 2013 | 21:08

    Pa naprednjaci idu stilom "vataj na galamu" to im je ostalo jos od radikala...

  • Rada

    12. april 2013 | 21:04

    Kako je krenilo u ovoj našoj zemlji zadnjih 10 meseci, neprijateljima će se prozivati i svi oni koji poštuju i pridržavaju se Ustava i Zakona. Kod nas više ne sme niko da ima drugačije mišljenje od stranaka koje su na vlasti. Istog momenta si separatista i ..... Mnogi od nas govore da se vraćaju mračne 90-te. Ne samo da se vraćaju, meni se čini da su se vratile sudeći prema stalni medijskim hajkama koje eto, kako vidimo prelaze i na ulicu

  • Andjelija Petković

    12. april 2013 | 21:05

    Balvan revolucija. Prave đavola tamo gde ga nema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA