ODBIO DAČIĆA: Palma ne želi da bude ministar

- Mene ne interesuje ministarsko mesto, ali me interesuje program rekonstruisane vlade i verujem lideru SPS-a da će učiniti maksimum da pomogne svakom građaninu - kaže lider JS

  • 5

Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da je odbio ponudu premijera Ivice Dačića da preuzme ministarsku funkciju u rekonstruisanoj Vladi Srbije.

 

- Dačić me je u četvrtak pitao: "Da li hoćeš da budeš ministar u rekonstruisanoj vladi", rekao sam: "Ne" - izjavio je Marković u razgovoru sa novinarima u Jagodini.

 

- Mene ne interesuje ministarsko mesto, ali me interesuje program rekonstruisane vlade i verujem Dačiću, i ranije sam mu verovao, i ubuduće ću, da će učiniti maksimum da pomogne svakom građaninu Srbije - istakao je Marković.

 

On je preneo da ga je u tom razgovoru Dačić uveravao da ne treba da brine i da će se maksimalno boriti da pomognu svakom čoveku, imajući u vidu da je za godinu dana Vlade više proveo u avionu, celih 100 dana, nego na zemlji, kako bi ostvario nacionale ciljeve.

 

- Obišao je sve najbitnije države u svetu, bio pet puta u SAD, više puta u Briselu, Nemačkoj, Rusiji... kako bi pomogao da Srbija dobije datum za pregovore i da Evropa prizna napore Srbije u tom pravcu. Otvorio je vrata investitorima, koji sada imaju sigurnog partnera u državi Srbiji - zaključio je Marković.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Blic, Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA