ZAVRŠEN TROJNI SASTANAK: Dačić u 17 saopštava konačnu odluku

Sastanak lidera vladajuće koalicije završen je posle manje od dva sata. U zgradu Vlade došlo i "pola" URS-a

  • 1

Premijer Srbije Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić i ministar Mlađan Dinkić nastavili su razgovore o rekonstrukciji Vlade, započete juče posle podne, nešto posle 12 sati, danas u zgradi Vlade.

Nešto pre 14 časova taj sastanak je završen, a u međuvremenu su, u zgradu Vlade ušli i brojni funkcioneri Ujedinjenih regiona Srbije: obe ministarke Suzana Grubješić i Verica Kalanović, portparol URS-a Marko Selaković i funkcioner URS-a Miroslav Čučković.

Podsetimo, juče nakon razgovora koji su u zgradi Vlade Srbije trajali više od četiri sata, nije bilo izjava, ali će premijer danas obavestiti javnost o toku pregovora. Kako saznaje Tanjug, Ivica Dačić će se oko 17 časova obratiti javnosti.

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović je u nedelju rekao da je ta stranka obavila svoj deo posla i da će se na sastanku trojice lidera videti šta su drugi uradili. URS je u nedelju saopštio da pristaje na podelu ministarstva finansija i privrede i da bi u tom slučaju Mlađan Dinkić ostao ministar finansija.

Beogradski listovi, međutim, pišu da je ostanak Dinkića u Vladi Srbije neizvestan, pošto pristankom da razdvoji ministarstvo finansija i privrede nije obezbedio ostanak u Vladi.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA