ĐILAS: Ne bih se iznenadio i mene da uhapse!

Lider demokrata je, povodom hapšenja funkcionera stranke Borislava Novakovića, izjavio da nakon svoje smene s mesta gradonačelnika Beograda očekuje nova hapšenja članova DS

  • 21

Aktuelni gradonačelnik Beograda i lider demokrata Dragan Ðilas izjavio je da nakon njegove smene očekuje nova hapšenja članova stranke i upitao, povodom hapšenja u Novom Sadu, da li iko u Srbiji veruje da su ta hapšenja realna stvar i da to tužilaštvo i sudovi samostalno rade.

- U danu kada mene smenjuju u Beogradu, hapse Borislava Novakovića, čoveka koji sasvim sigurno nije umešan ni u kakve kriminalne radnje - poručio je Ðilas.

On je dodao na posle njegove smene u Beogradu očekuje "nova hapšenja i mahanje papirima", a upitan da li očekuje da i on bude uhapšen, Ðilas je rekao da ne očekuje, jer nema razloga za to, i dodao: "Ali u ovakvim vremenima ništa ne bi moglo da me iznenadi."

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adam

    24. septembar 2013 | 13:51

    Polako, polako Djiki, stizes i ti na red!

  • SRBA

    24. septembar 2013 | 13:58

    To nema sta da te cudi, znas ti veoma dobro sta si radio po Srbiji, kome si sve lupao reket i koliko njih si zavio u crno...djavo dodje po svoje...

  • zullu

    24. septembar 2013 | 14:06

    Garantuje za Novakovića - jer zna tačno ko je umešan...Pa kaži ko je a ne da hapse nedužnog čoveka...C c c, mnogo ste bre pokrali, sram vas bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA