DAČIĆ: Srbija brine o svojim građanima (FOTO)

- Vlada Srbije na ovaj način želi da prenese i poruku mira i potrebe za zajedničkim životom na Kosovu i Metohiji - rekao je premijer Srbije na početku posete Gračanici

  • 4

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je, na početku posete Gračanici, da je na KiM došao kako bi preneo poruku da se Srbija brine o svojim građanima i da će tako činiti i ubuduće.

 

- Za nas je bitno da Srbi budu jedinstveni i da najbolje zaštite svoje interese - rekao je Dačić novinarima prolazeći kroz manastirsku portu okružen snažnim obezbeđenjem.

 

 

Prema njegovim rečima, Vlada Srbije na ovaj način želi da prenese i poruku mira i potrebe za zajedničkim životom na Kosovu i Metohiji.

 

Na pitanje da li je potrebno toliko obezbeđenje Dačić je rekao da njemu obezbeđenje na KiM ne treba, i da ljudi kojima je okružen nisu pripadnici njegovog ličnog obezbeđenja, već pratnja koja mu je dodeljena za ovu posetu.

 

 

Upitan da li će napusiti portu manastira nakon razgovora sa vladikom Teodosijem budući da je u centru mesta predizborni skup liste "Građanska inicijativa srpska" čiji nastup na lokalnim izborima na KiM podržava Vlada Srbije, Dačić je odgovorio potvrdno.

 

- Nije moje da učestvujem na partijskim skupovima, ali jasno se zna koga Srbija podržava - rekao je Dačić.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    19. oktobar 2013 | 14:31

    Наравно да се зна да власт, а не Србија јер ти и твоји нисте Србија, подржава издајничку струју која изласком на изборе испуњава бриселски ултиматум и у највитнијем сегменту легитимизије независност Косова. После тога остаје још само чланство у УН и у организацијама које условљавају преалабним чланством у УН.

  • heisenberg

    19. oktobar 2013 | 14:15

    dal je moguce da je ovo izjavio

  • da li Srbin sam uopste?

    21. oktobar 2013 | 17:40

    Da li se "gradjanima" smatraju i oni Srbi koji zive i u Srbiji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA