VUČIĆ: Air Serbia će biti najjača u regionu!

Vicepremijer Aleksandar Vučić je, na promociji "erbasa A319" u bojama "Er Srbije", primetio da je ovo možda mali korak za tu kompaniju, ali veliki za državu Srbiju

  • 12

Cilj je da "Air Srbia" bude najjača, najbolja i najznačajnija avio-kompanija u regionu, izjavio je vicepremijer Aleksandar Vučić na zvaničnom predstavljanju prvog aviona nacionalne avio-kompanije. Uspeli smo da promenimo ponašanje i način razmišljanja o tome kako se ulaže državni novac, istakao Vučić.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, na zvaničnom predstavljanju javnosti prvog aviona nacionalne avio-kompanije, da je cilj da "Air Srbia" bude najjača, najbolja i najznačajnija avio-kompanija u regionu.

Vučić je, na promociji "erbasa A319" u bojama "Air Srbie", primetio da je ovo možda mali korak za tu kompaniju, ali veliki za državu Srbiju, imajući u vidu da smo, kako je rekao, "uspeli da promenimo odnos ponašanja i način razmišljanja kako se ulaže državni novac".

Poručio je da novac više neće služiti za "bacanje u bunar", već za investicije i ulaganja u kompanije, koje će se boriti za poziciju najboljih na tržištu i da budu profitabilne.

Istakao je da će "Air Srbia" biti ponos svakog građanina zemlje i da će se po prvi put pokazati da i u državnoj svojini može da se napravi preduzeće sa uspešnim i modernim menadžmentom.

Vučić je napomenuo da ovo pokazuje da Srbija može da bude moderna zemlja i da ume da učestvuje i razvija i poslove kao što je stvaranje avio-kompanija.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • johanbg

    25. oktobar 2013 | 20:19

    Sudeci po ovim promocijama novog aviona, ispada da u Srbiji nikada nije postojao avion ili da ga ljudi nikada nisu vidjeli ili da avijacija u Srbiji uopste ne postoji pa se eto sad odjednom pojavila.U zemlji sa preko 100 godina vazduhoplovstva i pregrst dobrih avijaticara...

  • Marija

    25. oktobar 2013 | 20:30

    Jos kada bi uveli dirktne linije sa USA...bili bi najbolji

  • pinokio

    25. oktobar 2013 | 21:38

    Svaka cast Vucicu,samo tako nastavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA