Selaković: Otkriti ko stoji iza hitlerovske i gebelsovske kampanje (FOTO)

- Ta kampanja nema veze sa SNS-om. Njom se poziva na obeležavanje političkih neistomišljenika, i u Srbiji nikada nije viđena i podseća na neka ranija vremena - kaže potpredsednik SNS-a

  • 9

Funkcioner SNS Nikola Selaković kritikovao je kampanju za lokalne izbore u opštini Voždovac i pozvao nadležne organe da otkriju ko stoji iza nje.

Na više mesta u Beogradu pojavile su se nalepnice na kojima piše: "Lopovu sa sprata žuti krst na vrata! Pozivamo lojalne Vučiću da obeleže žute komšije! Vučićeva legija strasti".

Selaković je na stranačkoj konferenciji za novinare kazao da je reč o kampanji "hitlerovskog i gebelsovskog tipa".

- Ta kampanja nema veze sa SNS-om. Njom se poziva na obeležavanje političkih neistomišljenika, i u Srbiji nikada nije viđena i podseća na neka ranija vremena - naveo je Selaković, koji je i ministar pravde.

- Vremena koja su svakako stid evropske civilizacije. Srpska napredna stranka poziva policiju, javno tužilaštvo i sve nadležne organe da u roku od 48 sati otkriju ko su autori ovako gnusne kampanje i da počinioce ovog dela na adekvatan način sankcionišu - rekao je Selaković.

Prema njegovim rečima, SNS neće ćutke gledati takve kampanje i zauzeće da se takve stvari kazne i više ne dešavaju.

Ponudio je svu pomoć SNS državnim organima da se utvrdi ko stoji iza kampanje.

Budući da je o nalepnicama ranije saopštenje izdao pokret SNP Naši, Selaković je kazao da ne veruje da je ta organizacija iza kampanje pošto nema kapacitete da je sprovede.

- SNS veruje da je možda iza kampanje jedna parlamentarna stranka - kazao je Selaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin X

    29. novembar 2013 | 16:27

    Kako ko? Pa onaj ko prvi kaze da nije on...

  • Vavilonac

    29. novembar 2013 | 17:10

    Vesele devedesete kucaju na vrata!

  • Sasa

    29. novembar 2013 | 18:06

    Da kao ne zna ko stohi a njihovi aktivisti idu od vrata do vrata i kad kazete da niste za njih beleze vas. Sramota sta smo doziveli da banda neobrazovanih budala vodi zemlju i zastrasuje citav narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA