Stefanović: Očekujem promene u GO i Predsedništvu SNS!

- Hoćemo da pokažemo novu energiju, nove i sposobne ljude, neke mlađe koji mogu još uspešnije da obavljaju svoj posao - kaže potpredsednik SNS-a

  • 1

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović očekuje da će na izbornoj skupštini naprednjaka u subotu doći do promena u Glavnom odboru i Predsedništvu stranke i ponavlja da će naprednjaci vrlo brzo doneti odluku o vanrednim parlamentarnim izborima.

- Hoćemo da pokažemo novu energiju, nove i sposobne ljude, neke mlađe koji mogu još uspešnije da obavljaju svoj posao, kao i da pokažemo onima koji se nisu dovoljno trudili u prethodnom periodu i nisu dovoljno uspesno vodili politiku stranke da ne moraju večno da budu na tim funkcijama - rekao je Stefanović za B92.

On je objasnio da to ne znači da se SNS odriče tih ljudi već da to samo pokazuje da su smene, promene i unapređenja normalan proces na političkoj sceni i dodao da će na skupštini biti predstavljen novi program stranke koji će biti okrenut budućnosti.

Stefanović veruje da će i nakon izborne skupštine u subotu ostati na mestu potpredsednika stranke i dodaje da, iako je ostavljeno vremena da se vidi da li će Vučić imati protivkandidata, izjašnjavanje opštinskih odbora pokazalo da je on jedini kandidat za predsednika SNS.

On je rekao i da u stranci nema podele na Vučićeve i Nikolićeve ljude i da izborna skupština nije prilika da se "sklone" članovi bliski predsedniku Srbije, ističući da u stranci sve dobro funkcioniše i da se donose odluke u interesu građana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PantA

    23. januar 2014 | 12:02

    Nego sta, bravo SNS, bravo mediji, svima nama je daleko najvaznije sta se desava u partiji. Zivela partija, ziveo marsal!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA