Ljajićeva stranka: Ulazimo u koaliciju sa SNS

Dogovor dve partije predviđa i da nakon vanrednih parlamentarnih izbora u najkraćem roku bude formirana mala i efikasna vlada, koja će se punim kapacitetom posvetiti rešavanju ekonomskih i socijalnih problema svih građana Srbije

  • 6

Socijaldemokratska partije Srbije Rasima Ljajića odlučila je danas da na predstojeće vanredne parlamentarne izbore i izbore za Skupštinu grada Beograda izađe u koaliciji sa SNS, a dogovor dve stranke predviđa i da se nakon izbora u što kraćem roku formira mala i efikasna vlada, saopšteno je iz SDPS.

Ta odluka je doneta na sednici Glavnog odbora SDPS.

"SDPS je sa SNS postigla dogovor oko politike i principa buduće vlade, kao i o neophodnosti nastavka sveukupnih reformi u našoj zemlji", navedeno je u saopštenju.

Dogovor dve partije predviđa i da nakon vanrednih parlamentarnih izbora u najkraćem roku bude formirana mala i efikasna vlada, koja će se punim kapacitetom posvetiti rešavanju ekonomskih i socijalnih problema svih građana Srbije.

Mogućnost da s Ljajićevom strankom izađe zajedno na izbore danas je najavio i Aleksandar Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA