Pogledajte kako se ministar probija kroz snežnu vejavicu (FOTO)

- Približavam se Zrenjaninu. Znam da moje prusustvo neće mnogo pomoći,ali ne mogu da sedim u Beogradu i čekam - napisao je ministar saobraćaja na Tviteru

  • 14

Ministar saobraćaja u ostavci Aleksandar Antić uputio se ka Zrenjaninu gde je preko 50 vozila zarobljeno u snežnoj vejavici, a još nije poznato koliko se ljudi nalazi u njima.

"Približavam se Zrenjaninu. Znam da moje prusustvo neće mnogo pomoći,ali ne mogu da sedim u Beogradu i čekam", napisao je ministar Antić na svom Tviter profilu i postavio sliku kako se probija kroz snežne nanose.

Podsetimo dva šlepera su se preprečila na putu Zrenjanin – Beograd, na deonici Stajićevo-Perlez, zbog vetra orkanske jačine koji duva na teritoriji cele Srbije.

Saobraćaj na toj deonici je u blokadi od sinoć u 21 čas, a vetar nanosi i snežne smetove.

Prema rečima reportera RTS-a, jačina vetra koji duva na tom delu dostiže brzinu i do 100 kilometara na čas, a kolona vozila je dugačka oko četiri kilometra.

Jedan mladić je za RTS rekao da je s devojkom i drugom zavejan u svom automobilu. On tvrdi da je ispred njegovog vozila tridesetak automobila, kao i da se još toliko nalazi iza njega.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA