Danas je popularna folk pevačica a nekada nije imala ni za hleb (FOTO)

Atraktinva zvezda "Granda" bilo je svojevremeno jako gladna pred svoj nastup u Cirihu. Pogledajte kako se snašla

  • 23

Gostujući u jednoj emisiji na "Grand" televiziji, pevačica Milica Todorović ispričala je anegdotu kada je počela sa pevanjem.

Nekadašnja pobednica takmičenja "Zvezde Granda" pred svoj tadašnji nastup u Cirihu bila je jako gladna i rešila je da sa svojim kolegom Stevanom Anđelkovićem poseti jedan restoran koji je bio jako skup.

Budući da tada nisu imali puno novca, poručili samo predjelo. Kada su završili sa svojim obrokom, Milica i Stevan su još bili gladni.

Preko puta njih sedeo je jedan Italijan i naručio dosta hleba, a njih dvoje rešili su da uzmu koje parče kada se dotični gospodin okrene, preneo je portal SrbijaDanas.

- I tako smo mi krali hleb - rekla je Milica Todorović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bordzija

    31. oktobar 2014 | 17:23

    Milice zar ti je potrebna ovakva glupost, ponekad je bolje čutati i ne progovarati. Objašnjenje u kojem navodiš da vam je nedostajao novac za glavno jelo, ali za predjelo je bilo pošto ste ušli u elitni restoran. Takva dva predjela koštaju isto toliko koliko kompletni obroci u osrednjim restoranima, a onda ste ustanovili da ste još gladni pa ste talijanu krali hleb iz korpe. Tako nešto je u elitnom restoranu nemoguće uraditi jer si stalno pod budnim okom konobara jer na svaki mig su pored stola. Dakle sem što ti dobro ide krađa tuđih muževa, porasti će ti nos zbog hleba u italiji. Postala si uspešna, sada malo ćuti i pusti da ljudi misle da si pametnija ?!

  • Mihajlo

    31. oktobar 2014 | 15:36

    Jaooj dosadna je vise

  • markozh

    31. oktobar 2014 | 14:25

    Sto laze za medalju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA