JEZIVA ISPOVEST NAVIJAČA SA DERBIJA: Branio sam SINA od HULIGANA, borio sam se za njegov ŽIVOT!

- Odjednom se sve uskomešalo. Neki su s "istoka" pojurili ka severnoj tribini, a sa "severa"su letele stolice, bojao sam se samo da ne probiju ogradu između dve tribine jer bi tada nastao neopisiv pokolj, siguran sam da bi bilo desetine mrtvih - priča beograđanin Miloš Grbović koji se nalazio na istočnoj tribini sa sinom

Beograđanin Miloš Grbović (38), koji je sa 10-godišnjim sinom Aleksom bio na istočnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" kaže da je odjednom nastao haos, letele su stolice i da su huligani kidisali jedni na druge, kao i da mu je jedino bilo važno da zaštiti svoje dete!

NAVIJAČI IZBOLI I PALILI ŽANDARME: Užasavajuće scene na derbiju (FOTO)

- Namerno smo došli na stadion dobrih sat i po ranije da bismo izbegli gužvu i moguće incidente u okolini. Nisam ni slutio da ću morati da spasavam dete pred hordom huligana - kaže za Naše novine" Miloš.

Brutalni kadar sa derbija: On krvav i besan, ona ga grli! (FOTO)

Kako kaže haos je počeo iznenada.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Odjednom se sve uskomešalo. Neki su s "istoka" pojurili ka severnoj tribini, a sa "severa"su letele stolice, bojao sam se samo da ne probiju ogradu između dve tribine jer bi tada nastao neopisiv pokolj, siguran sam da bi bilo desetine mrtvih. Aleksa je srećom bio veoma smiren, u početku mu je sve čak bilo i zanimljivo, međutim kako se haos povećavao, dete se uplašilo. Na nekoliko metara od nas protrčao je mladić potpuno krvave glave i sin mi se tada rasplakao. Povukli smo se pedeset metara dalje i jedva sam nekako uspeo da ga smirim - priča Grbović.

Sve u vezi sa 148. Večitim derbijem pratite OVDE.

BAKLJOM NA PESNICU: Pogledajte tuču Delije i Grobara jedan na jedan! (FOTO) (VIDEO)

Miloš dodaje da je posle tog prizora utakmica pala u drugi plan, a kada se vratio kući, ženi je obećao da sina više nikada neće voditi na fudbal.

KRVAVI VEČITI DERBI (FOTO)

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    27. april 2015 | 08:13

    Grobar sam, ali brate skidam ti kapu, ako si ga napenalio! Balavac sa bakljom ide coveka! Protiv nasilja sam ali ako vec dodje do toga onda budi frajer i stani na crtu ko covek! Bravo jos jednom!

  • Bojan

    27. april 2015 | 08:02

    Stoko huliganska. Ostavite ljude kao ovog divnog coveka da vode decu na utakmice i uzivaju u fudbalu. Stoko banditska

  • Cimanje

    27. april 2015 | 10:45

    Ja bih ovu glupost od sporta ukinuo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA