OPROSTI MI! I ČEKAJ ME GORE! Pročitajte najpotresniju poruku oca Tijane Jurić na godišnjicu njenog ubistva

- Kad je meni bilo teško, najteže, dobio sam tvoj nežni zagrljaj uz tihi šapat "tatice, samo budi uvek tu, sa mnom i biće sve u redu..." - poručio je otac Tijane Jurić

  • 62

Igor Jurić, otac zverski ubijene Tijane Jurić (15), tačno na godišnjicu od tragedija koja ga je zadesila, na svom Fejsbuk profilu je ostavio veoma emotivnu poruku, koja će dotaći i one sa najčvršćim srcima.

- Kad je meni bilo teško, najteže, dobio sam tvoj nežni zagrljaj uz tihi šapat "tatice, samo budi uvek tu, sa mnom i biće sve u redu... - napisao je Igor na svom profilu, pa nastavio:

OVO JE POSLEDNJA PORUKA TIJANE JURIĆ: Ispovest oca ubijene devojčice GODINU DANA POSLE ZLOČINA!

-  Nisam bio tu kad sam ti najviše trebao i to će me proganjati dok sam živ... Oprosti mi. Živim i živeću na način da dobijem priliku da se opet sretnemo negde gore...Volim te.

Printskrin: Facebook/Jurić Igor Printskrin: Facebook/Jurić Igor

IZNAD ZVEZDANOG NEBA ĆEMO NASTAVITI TAMO GDE NAS JE MONSTRUM RAZDVOJIO: Pročitajte potresno pismo drugarice Tijane Jurić

U noći između 25. i 26. jula, mesar iz Surčina, Dragan Đurić, u Bajmoku oteo je, silovao i na kraju zadavio Tijanu Jurić, koja je imala samo 15 godina. Nakon 13 dana od otmice, njeno beživotno telo pronađeno je na deponiji kod mesta Svetozar Miletić. Đurić je osuđen na 40 godina zatvorske kazne, a njegova odbrana je najavila žalbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasapin

    26. jul 2015 | 12:35

    Laka Ti. Zemlja. Sunce Malo i neka andjeli cuvaju.

  • Lola

    26. jul 2015 | 16:09

    Sram vas bilo! Da taj covek nije digao pompu i borio se vec da je sam patio tiho nikad nam se zakon ne bi promenio! On je izgubio najmilije a tu bol pretocio i borio se za sutrasnjicu nase dece! A nije to morao jer on vise nema sta da uzgubi. Skidam Vam kapu hrabri , dostojanstveni i nadasve veliki covece !

  • stvarno?

    26. jul 2015 | 11:51

    Zalost golema i za dete i za roditelje. Ali novine od tog sluchaja napravishe shpansku seriju. Pustite malo ljude i to dete da pochiva u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA