OVO JE UHAPŠENI VLASNIK TURISTIČKE AGENCIJE: Sumnja se da je prevareno 100 LJUDI! (FOTO)

Ministar turizma Rasim Ljajić izjavio je da će prevareni građani ipak biti obeštećeni od novca koji je agencija morala da uloži kao depozit

  • 32

Čovek sa slike je vlasnik turističke agencije "Uniko travel" Nenad Filipović (49) iz Beograda, uhapšen zbog sumnje da je prevario više od 100 putnika za turističke aranžmane. 

Za Nenadom Ristićem, koji je ugovarao te aranžmane i pobegao sa 17. 000 evra, policija još traga.

Uhapšen vlasnik agencije koja je prevarila putnike!

Filipović je uhapšen po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva i njemu je određeno zadržavanje od 48 sati. Uhapšen je u svom stanu i nije se opirao. Prevareni putnici i dalje su u problemu. Polisa osiguranja agencije iz koje bi trebalo da povrate izgubljeni novac, vredi svega 40.000 evra.

Foto: Facebook/Nenad Filipovic Foto: Facebook/Nenad Filipovic

- Još nemamo tačan broj oštećenih putnika, jer je agencija zatvorena i mismo imali pristup dokumentaciji. Prema dosadašnjim informacijama, oštećeno je 104 putnika u ukupnoj vrednosti od 32.658 evra- kaže Gordana Radosavljević, pomoćnik ministra turizma.

TURISTI OJAĐENI ZA 17.000 EVRA: Vlasnik agencije uzeo novac i POBEGAO?!

Foto: Facebook/Nenad Filipovic Foto: Facebook/Nenad Filipovic

Ministar turizma Rasim Ljajić izjavio je danas da će građani koje je vlasnik agencije "Uniko travel" Nenad Filipović prevario, biti obeštećeni od novca koji je agencija morala da uloži kao depozit.

Foto: Facebook/Nenad Filipovic Foto: Facebook/Nenad Filipovic

- Reč je o 40.000 evra i od tog novca bi trebalo da se obeštete građani. Mi sada utvrđujemo tačan broj, moramo da vidimo spisak prevara, biće dobro ako je to ovaj broj a ne veći - rekao je Ljajić za Radio-televiziju Srbije.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA