NOVA UŽASAVAJUĆA EKSPLOZIJA U KINI: Ne zna se da li ima žrtava u hemijskoj fabrici! (VIDEO)

Eksplozija je bila tako jaka da se mogla čuti sa velike daljine

  • 5

Jaka eksplozija odjeknula je večeras u hemijskoj fabrici u kineskoj provinciji Šandong, objavili su kineski državni mediji, ne navodeći zasad da li u ovoj nesreći ima žrtava.

(VIDEO) NOVA KATASTROFALNA EKSPLOZIJA U KINI: Razneto još jedno hemijsko skladište! (FOTO)

U fabrici u gradu Dongjing se nedugo pre ponoći po lokalnom vremenu čula jedna izolovana eksplozija, objavio je kineski državni radio na svom nalogu na mikrobloging sajtu Veibo, objavljujući slike nesreće koja se dogodila u udaljenoj industrijskoj oblasti, preneo je Rojters.

Eksplozija je bila tako jaka da se mogla čuti sa velike daljine, objavio je sajt RT, navodeći da nije poznato više detalja.

Tokom avgusta su se u Kini dogodile slične nesreće, pri čemu je u ekspoziji 12. avgusta u skladištu sa opasnim hemikalijama u gradu Tjanđin na severu Kine stradalo najmanje 145 ljudi, a nešto kasnije se dogodila eksplozija u hemijskoj fabrici u drugom delu provincije Šandong, u kojoj je život izgubila jedna osoba.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    31. avgust 2015 | 22:43

    OVO NEKO VODI 3 : 1 PROTIV KINE-KINA SLAVI POBEDU NAD FASIZMOM I EKONOMSKA SILA BROJ 1U SVETU SU POSTALI STO IZGLEDA AMERIMA MNOGO SMETA !!! NATO ISTO NIJE SRECAN !!!

  • ČIČA

    31. avgust 2015 | 23:10

    Tajna služba,tajno spava preko celog dana,najbolja u svetu,malo mrk.

  • AmonRa

    1. septembar 2015 | 07:40

    Pisali ste o LWS, americkom laserskom sistemu. Posto je davno napravljen, onda nije cudo da je ovo mozda delo takvog sistema koji dejstvuje sa satelita na lakobzqpaljive mete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA