GODINAMA ME JE TUKAO, A ONDA JE DOŠAO NA POSAO DA ME UBIJE! Jeziva ispovest Milice na koju je pucao muž policajac

- Miloš je došao kod mene na posao samo sa jednim ciljem, da me ubije - kaže Milica K. (32) iz Šapca koja je zadobila teške telesne kada ju je 8. januara ranio njen bivši muž, policajac Miloš T. (28)

  • 27

Milica K. (32) iz Šapca zadobila je teške telesne kada ju je 8. januara ranio njen bivši muž, policajac Miloš T. (28), dok je bila na radnom mestu. Ona se oporavlja u kući svojih roditelja kaže da tek sad postaje svesna koliko je bila blizu smrti.

NAJBOLJE JE DA UMREMO ZAJEDNO: Ovo su poslednje reči ubice iz Šapca koji je upucao devojku, a potom i sebe!

- Miloš je došao kod mene na posao samo sa jednim ciljem, da me ubije - kaže Milica za "ALO!", koja ni mesec dana nakon napada noću ne može da spava, jer čim zaspi, ima košmare.

- Sanjam da me neko juri, a ja grčevito pokušavam da pobegnem. Strah je ogroman, u glavi mi je haotično stanje jer se tek sada utisci sležu. Razmišljam o deci i to me drži da ne padnem u razmišljanja o tome šta je moblo da bude. Za samo šest milimetara je metak promašio arteriju - priča Milica.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

On kaže da je kobnog dana Miloš kolegi oteo ključeve od auta, i iz Šapca pijan krenuo za Bogatić.

- Ostavio je dete od tri godine u Šapcu i prešao put od 25 kilometara da ubije majku svog deteta - priča Milica koja je razočarana u svoje kolege.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Od nas 65, koliko je zaposleno u policijskoj stanici, njih petoro me nazvalo i obišlo. Po stanici se priča da im je žao mene, ali im je žao i Miloša. Diskretno se raspituju da li sam imala neku vezu, da li sam ga provocirala. Traže opravdanje za to što je uradio. Priznajem da sam kriva što ga nisam prijavila prvi put kada me je pretukao. Bila sam u sedmom mesecu trudnoće. Ubrzo sam dobila nove batine, a posle je to postalo normalno... - seća se Milica.

Ona kaže da nikad nije prijavila nasilje, jer, "kakva je Srbija, žena uvek ispadne glavni krivac".

Foto-Ilustracija: Telegraf, Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Telegraf, Tanjug/Jaroslav Pap

- Pošto sam razvedena, a taj brak je okončan takođe zbog nasilja, etiketirana sam kao raspuštenica. Da bih sprečila da se još gore stvari pričaju o meni, ćutala sam i trpela. Kada me je pretukao četvrti put, rekla sam da ću ga prijaviti. Odgovorio mi je: "Idi, žali se, ali ti niko neće verovati jer ne možeš ti biti u pravu dva puta" - kaže Milica.

Milica kaže da joj je Miloš 2014. godine prislonio pištolj na glavu, a prethono ju je, kako kaže pretukao.

- Dolazio je pijan na posao, pretio mi da će da me ubije, a potom i sebi da presudi. Žalila sam se njegovom pretpostavljenom, tražila pomoć od kolega. Sve su zataškavali i nalazili opravdanje za njegovo ponašanje. Išao je i kod psihologa, koji je rekao da je Miloš sposoban za posao. Svi su videli šta preživljavam, ali niko nije reagovao - tvrdi ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirce

    16. februar 2016 | 08:26

    Ne mojte stati sad.Odgovornost moraju imati svi kojima ste se obracali za pomoc, a nisu reagovali.Puno ime i prezime.Neka se barem malo posrame.Medju njima ima sigurno oceva, brace zenske dece.Pa neka stave prst na celo kako bi reagovali da neko tuce njihovu cerku, sestru.Hrabro.

  • N.N.

    16. februar 2016 | 16:11

    Šta je tu čudno? Kod nas je svako žensko stvorenje krivo i kada je manijak siluje: provokativno se oblačila, gledala, hodala... Žene su krive što ih muževi, partneri...tuku. Verovatno ima drugoga, makar nešto je skrivila...maltene, jadan nasilnik mora da se muči da je tuče. Ovo je naša realnost, tj naš mentalitet, živimo u 21-om veku sa navikama, shvatanjima, običajima iz 18-og.

  • VESNA

    16. februar 2016 | 08:00

    Da li sada svi oni mirno spavaju,bez i malo grize savasti.I njih treba kazniti jer su saucesnici bez savesti i morala.Oduzmite diplomu psihijatru koji ga je proglasio zdravim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA