Imovina KBC najverovatnije neće biti zaplenjena: Ovo su reči Zorane Mihajlović

- Koliko sam informisana, nisam direktno zadužena, mislim da je u pitanju žalbeni postupak i da nije moguće izvršiti takvo rešenje. Videćemo kako ćemo to rešiti. Mi (vlada) postojimo zbog građana, da ne trpe - navela je ona

  • 0

Potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović je izjavila danas da, prema informacijama koje ima, neće doći do zaplene imovine KBC "Dragiša Mišović".

Država može ako hoće da reši problem KBC "Dr Dragiša Mišović": Mora da ospori jednu stvar

Lončar iskreno: Država i KBC "Dragiša Mišović" učinili su sve da se reši problem u toj ustanovi

Na pitanje novinara da prokomentariše mogućnost zaplene imovine te zdravstvene ustanove zbog spornog placa, Mihajlović je rekla da se nada da građani neće trpeti u tom slučaju.

- Koliko sam informisana, nisam direktno zadužena, mislim da je u pitanju žalbeni postupak i da nije moguće izvršiti takvo rešenje. Videćemo kako ćemo to rešiti. Mi (vlada) postojimo zbog građana, da ne trpe - navela je ona.

Printskrin: Google Street View Printskrin: Google Street View

Mihajlović dodaje da će država uničiti sve da građani nemaju nikakve posledice.

Kako prenose mediji, KBC "Dragiša Mišović" je na udaru izvršitelja od aprila ove godine zbog 12 ari, u Kronštatskoj ulici broj 7, koje je pripadalo Beograđanki Simonidi Tanasijević. Po pravosnažnoj presudi bolnica Simonidi Tanasijević, vlasnici zemljišta treba da plati naknadu u iznosu od 1,1 milion evra (111.5490.290,00 dinara).

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA