ZLOČINCI OVK, KOJI SU UBIJALI SRBE, KONAČNO ĆE PLATITI ZA SVOJA ZLODELA! Tači, Čeku i Haradinaj pred sudom u Hagu!

Dugogodišnji lideri kosovskih Albanaca i vođe OVK Hašim Tači, Agim Čeku, Daut Haradinaj, Fatmir Ljimaj i mnogi drugi mogli bi da se nađu na optužnicama Specijalnog suda za zločine OVK

  • 25

Dugogodišnji lideri kosovskih Albanaca i vođe OVK Hašim Tači, Agim Čeku, Daut Haradinaj, Fatmir Ljimaj i mnogi drugi, danas ugledni političari i funkcioneri tzv Republike Kosovo mogli bi da se nađu na optužnicama Specijalnog suda za zločine OVK!

ALBANCI DOSTA STE UCENJIVALI SRBIJU, ZABORAVITE NA VELIKU ALBANIJU: Angela Merkel zbog Srba UDARILA ŠAMAR Hašimu Tačiju!

Specijalni predstavnik EU za Kosovo i Metohiju Samuel Žbogar najavio je da će prve optužnice biti podignute početkom naredne godine, a prema još nepotvrđenim informacijama i izvorima britanske diplomatije sedište tog suda biće u Hagu!

AMERIKANCI TRAŽE DA ALBANACI OSUDE UBICE SRBA IZ OVK: Hašim Tači i Haradinaj u strahu. Ovakav ŠAMAR Zapada nisu očekivali!

Foto: AP/Boris Grdanoski Foto: AP/Boris Grdanoski

Prištinom su već počeli da kruže nezvanični spiskovi ljudi koji bi mogli da se nađu na optužnicama, a tu su Hašim Tači, Agim Čeku, Daut Haradinaj i mnogi drugi istaknuti zločinci iz OVK.

Srpski ministar policije Nebojša Stefanović kaže za Novosti da će MUP učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi pripadnici OVK koji su počinili zločine bili adekvatno kažnjeni.

- Spremni smo da ustupimo svu potrebnu dokumentaciju kojom raspolažemo. Srbija će pomno da prati sva dešavanja i rad suda - kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    5. avgust 2015 | 08:13

    Ovo je samo za naivne , nema nista od ta posla ! Opametimo se vec jednom !

  • nele

    5. avgust 2015 | 08:02

    Samo se plašim da ih ne oslobode optužbe i oslobode i mi opet ispadnemo magarci po ko zna koji put. I konačno Srbi će biti krivi za sve.

  • Dragan

    5. avgust 2015 | 08:03

    Nema od toga ništa. Da su hteli da ih kazne to bi već bilo završeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA