"ČINI MI SE DA ĆE BITI VANREDNIH IZBORA": Rasim Ljajić krenuo u IZBORNU KAMPANJU

- Socijaldemokratska partija Srbije počinje danas kampanju u celoj zemlji, bez obzira na to da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora ili ne - kaže Rasim Ljajić

  • 0

Socijaldemokratska partija Srbije počinje danas kampanju u celoj zemlji, bez obzira na to da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora ili ne, izjavio je danas lider stranke na sednici Glavnog odbora SDPS-a Rasim Ljajić, i dodao da mu se čini da će takvih izbora ipak biti.

- Sve mi se čini da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, i zato smo danas formirali izborni štab koji će predvoditi Tatjana Matić, a formiraćemo regionalne stabove i svaki funkcioner će dobijati zadatke za jednu opštinu, grad ili okrug - rekao je Ljajić na sednici Glavnog odbora stranke.

On je kazao da od danas praktično počinje "jedna ozbiljna, organizovana kampanja u koju SDPS ulazi".

- Spremamo se bez obzira da li će biti parlamentarnih izbora ili ne, lokalnih će svakako biti, a za pokrajinske se već odavno spremamo - navodeći da veruje u uspeh kampanje, i da se nada najboljem izbornom rezultatu do sada.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA