VIŠE NIKO NEĆE SMETI DA NAS DIRA: Stiven Sigal PRODAJE borbene mašine iz Srbije AMERICI (VIDEO)

- Da sam lično mogao da učestvujem u njegovoj konstrukciji, izgledao bi baš ovako - izjavio je Sigal očaran domaćim „oklopnikom”

  • 31

Holivudski glumac Stiven Sigal koji je dobio državljanstvo Srbije prilikom posete fabrici BSS u Velikoj Plani obećao je pomoć u prodaji domaćeg borbenog vozila "Lazar" na američkom tržištu!

 

SAD VIŠE NIKO NE SME DA NAS DIRA: STIVEN SIGAL dobio naš pasoš i postao DRŽAVLJANIN SRBIJE!

 

Nedugo posle prestoničkog dočeka Stiven Sigal, junak akcionih filmova obreo se u Velikoj Plani. Iako je poseta bila po državnom protokolu, prošla je prilično nezapaženo.

 

OVO JE SRPSKA BORBENA MAŠINA OD KOJE DRHTI SVET! Pogledajte ČUDO TEHNIKE koje će biti deo ARSENALA Vojske Srbije (VIDEO)

 

 

Foto: Tanjug/Marko Đoković

Foto: Tanjug/Marko Đoković

 

Holivudski glumac je u pratnji velikoplanjanskih čelnika obišao srpsku fabriku Borbenih složenih sistema „Morava” u tom gradiću. Nakon tri sata šetnje kroz hale u kojima Srbija proizvodi naoružanje i vojnu opremu, Sigal je izašao vidno oduševljen, kažu u opštini Velika Plana. Svidela mu se i samohodna top haubica „nora”, ali mu je za oko naročito zapao „lazar 2”, višenamensko oklopno borbeno vozilo koje se ovde proizvodi.

 

- Da sam lično mogao da učestvujem u njegovoj konstrukciji, izgledao bi baš ovako - izjavio je Sigal očaran domaćim „oklopnikom”, prenose nam čelnici opštine. Potom je, u svom stilu akcione zvezde, dao i mnoga obećanja.

 

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

- Kako nam je objasnio, on je šerif u tri američke države i obećao nam je pomoć kroz njegov ugled u svetu. To je velika šansa za naša borbena vozila, da se nađu na američkom tržištu. Ljude iz SDPR-a pozvao je da na sajmu oružja u Los Anđelesu izlože srpsko naoružanje, obećao je da će pomoći oko prodaje i izvoza, što je velika šansa za našu privredu, ali i samu „Moravu” koja bi umesto 126 imala i do 300 radnika - priča za „Politiku“ Igor Matković, prvi čovek Velike Plane.

 

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

 

Holivudskoj zvezdi nije prvi put da promoviše oružje. Ruski predsednik Vladimir Putin ga je na izložbi oružja u Moskvi „unapredio” u ambasadora ruskog proizvođača „Orsisa”, kako bi skrenuo pažnju na njihov novi dragulj – taktičku snajpersku pušku „orsist-5000“, najmodernije rusko ručno naoružanje, napravljeno za lov (!?) od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika.

 

Istina, čelnici Velike Plane nemaju ovlašćenja da Sigalu daju status ambasadora borbenih složenih sistema, ali da ga imenuju za „počasnog građanina” i te kako mogu.

 

 

- Jedna „nora” vredi šest miliona evra, pa ako nam proda šest komada, mi smo ostvarili profit veći od „Zastave”, i ne bismo imali ništa protiv da ga proglasimo počasnim građaninom Velike Plane – kaže predsednik opštine Matković.

 

Dalje od „Morave” Sigal nije išao. Poseta Velikoj Plani završena je, kažu, razmenom kontakata, a ovde veruju njegovim obećanjima.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Politika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    22. januar 2016 | 08:36

    Malo - samopostovanja... ( Kome, ovaj, isluzeni lik, moze biti, od - koristi?)...

  • Zevs

    22. januar 2016 | 08:13

    Ne mogu prosto da verujem koji smo paćenici.

  • MSM

    22. januar 2016 | 12:47

    Meni je ovaj Sigal žešće sumnjiv.Obaveštajac...To sam odma pomislio,a tek sada...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA