NEPRIMERENO JE DA SANDA SUDI VULINU! Potpredsednik Pokreta socijalista prozvao lidera DSS-a

Nastavlja se oštra polemika Pokreta socijalista i DSS-a. Kritika Sandi Rašković Ivić stiže od Bratislava Jugovića potpredsednika Pokreta socijalista koji je ocenio da je neprimereno da predsednica DSS-a sudi Aleksandru Vulinu, a da nije kako je naveo prethodno sudila svom odboru u Čačku koji je odbio da ide u koaliciju sa njenim najbližim saborcem Boškom Obradovićem

  • 9

Potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović ocenio je da je neprimereno da predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić sudi Aleksandru Vullinu, a da nije predhodno sudila svom odboru u Čačku, koji je odbio da ide u koaliciju sa njenim najbližim saborcem Boškom Obradovićem.

"Da li je zdravo ako DSS neće sa Obradovićem tamo gde ga najbolje poznaju ili je bolesno da DSS bude u koaliciji u Čačku sa Obradovićevim najvećim neprijateljem", pita Jugović u izjavi dostavljenoj medijima.

Smatra da je nejasno da li, kako kaže, da verujemo ovim partijama kada idu zajedno tamo gde se ne poznaju ili kada su ljuti neprijatelji tamo gde se najbolje znaju.

Rašković Ivić je juče bila u oštroj polemici sa Pokretom socijalista, ocenjujući da su istupi lidera Pokreta Aleksandra Vulina prepuni mržnje prema njoj i stranci na čijem je čelu.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    2. mart 2016 | 12:15

    A zašto vi iz pokrea socijalista ne izadjete na izbore samostalno, pa da se lepo odmerite i da vidite šta narod misli o vama tj koliko bi vam glasova dali? Vi ste kao i Veljina stranka naprednjački satelit.

  • Dag

    2. mart 2016 | 12:05

    A,kazu - "demokratija"?... Svako, ima pravo, da kaze sta misli,ako mi - odgovara.)...

  • Eva

    2. mart 2016 | 14:42

    Ostavite Sandru i Boška na miru glasajte za njih dajte im šansu pa ih onda kritikujte ako ne rade dobro oni su primer poštenja dobrote vizionarstva porodičnih ljudi napred Boško i Sandra do pobjede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA