Đukić Dejanović: Ružić nema svoju struju, on je individualac

Individualnost Ružića često ume da šteti partiji, kaže zamenica predsednika SPS

  • 3

Zamenica predsednika Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović izjavila je da se statut te stranke mora poštovati i da niko neće biti zaštićeni beli medved, pa ni potpredsednik stranke Branko Ružić.

 

Kuburović: U Skupštini primenjeno psihološko i emotivno nasilje!

 

Knežević: Andrej nije tražio državnu ni stranačku funkciju

 

- Ružić nema svoju struju u SPS. On je individulac, ali njegova individualnost umela je često da šteti partiji i mi smo smo o tome više puta iskreno i drugarski razgovarali - rekla je Đukić Dejanovć za Danas.

 

Ona je rekla i da nije upoznata da se sprema kazna za Ružića, ali je istakla da je stav lidera SPS Ivice Dačića da se mora poštovati statut partije.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

- Iskreno verujem da je on dušom socijalista i da će i ubuduće sve činiti za partiju, ali svi oni koji u dilemu da li treba da budu u SPS i koji smatraju da o svojim nezadovljstvima treba da govore van partije nisu neophodni SPS-u - rekla je ona.

 

Đukić Dejanović tvrdi i da SPS nije u rasulu već da samo ima finansijskih poteškoća koje se polako rešavaju.

 

Upitana da li je Dejan Backović još uvek direktor stranke, odgovorila je da "on nije podneo ostavku Izvršnom odboru, njoj kao zamenici predsednika, niti predsedniku".

 

Printskrin: Youtube/SPSRaska

Printskrin: Youtube/SPSRaska

 

- To ćemo još videti. Mi nemamo nikavu ostavku u pisanoj formi, niti usmenu verbalizaciju da je to učinio - rekla je Đukić Dejanović .

 

Prema njenim rečima, možda je Backović, u razgovoru sa zaposlenima komentarisao da mu je pozicija teška, "ali nikakvog konflikta nije bilo".

 

- Da li će on taj posao raditi i dalje u ovom trenutku ne mogu da kažem - rekla je ona.

 

(Beta/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    21. novembar 2016 | 11:06

    Ocigledno da je ova baba neobavestena?! Ruzic ih sve drzi u saci, zato se ovako ponasa. Vecinu odbora SPS on je postavio svoje ljude i sada ucenjuje, nista mu ne mogu.

  • Ceda

    21. novembar 2016 | 13:40

    Zabraniti tzv sps

  • SS

    21. novembar 2016 | 14:25

    Gospodjo i Vama a i ostalima preko 60 nije vise mesto u vrhu nase partjje.Niko nema stariji kadar od nas. Idite, vreme je za penziju i mesta savetnika. Ne budite sebicni- idite! Ugasicete nas vi jer mi, mladji od vas ne mozemo modernizovati partiju. Hvala vam na razumevanju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA