Obradović: Potvrđeno da je Janković lažni zaštitnik građana

Saša Janković je prava slika i prilika Demokratske stranke - čovek koji konstantno laže narod" rekla je Obradović

  • 75

Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je danas da je sada svim građanima Srbije jasno da je istina ono što je SNS govorila, da je "Saša Janković lažni zaštitnik građana, koji je sve vreme zloupotrebljavao funkciju, baveći se političkom kampanjom, i kršio zakon".

 

Predsedništvo DS odlučilo: Podrška za Sašu Jankovića

 

Bivši potpredsednik Pokreta socijalista kandidat za predsednika Srbije

 

Obradović je u pisanoj izjavi, na vest da je DS podržala Jankovića za kandidata za predsednika Srbije rekla da smo danas dobili prvog DOS-ovskog kandidata za predsedničke izbore.

 

- Danas smo dobili prvog DOS-ovskog kandidata za predsedničke izbore i ne bi me začudilo da ih uskoro bude još, a Saša Janković je prava slika i prilika Demokratske stranke - čovek koji konstantno laže narod - poručila je Obradović.

 

Predsedništvo Demokratske stranke donelo je danas odluku da podrži kandidaturu Jankovića za predsednika Srbije, saopštio je predsednik DS Dragan Šutanovac.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baltazar

    11. januar 2017 | 08:03

    Oni su se stvarno uplasili Sase. Tolika opsednutost zastitnikom gradjana je prosto neverovatna i to ce im se na kraju obiti o glavu. Izgleda da ce veliki vodja morati licno da se kandiduje za predsednika Srbije, jer on ne podnosi da neko drugi bude na celu Srbije. Toliko o ovim mladim junosama koji se utrkuju ko ce vise da se uvuce vodji.

  • Bata

    10. januar 2017 | 21:39

    Jankovic nije posteno ni poceo da se bavi ozbiljno politikom, a vec je zestoko obmanuo i slagao narod tako sto je mesecima krio svoje politicko opredeljenje i svoje politicke namere, rade posao na kome treba da bude objektivan i nepristrasan, toliko o njemu.

  • Dragana Senic

    10. januar 2017 | 18:12

    Sasa Jankovic je najvecu stetu napravio gradjanima Srbije. Odavno je bilo jasno da njegovo delovanje nema nikakve veze za zastitom prava gradjana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA