≫ 

SNS kritikovao Jankovića, on ih blokirao na tviteru

- Poštovani, zbog uvreda koje sve češće prenosite sa vašeg naloga, bićete prva stranka koju blokiram - napisao je Janković

  • 97

Zaštitnik građana Saša Janković blokirao je SNS na svom Tviter nalogu nakon, kako je rekao, uvreda koje je dobio od članova vladajuće stranke.

Obradović: Potvrđeno da je Janković lažni zaštitnik građana

- Poštovani, zbog uvreda koje sve češće prenosite sa vašeg naloga, bićete prva stranka koju blokiram - napisao je Janković na svom profilu, a potom blokirao nalog SNS-a.

Zaštitnik građana time je reagovao na prozivke potpredsednice SNS-a Marije Obradović koja je izjavila da je svim građanima Srbije jasno da je istina ono što je SNS govorila - da je “Saša Janković lažni zaštitnik građana, koji je sve vreme zloupotrebljavao funkciju, baveći se političkom kampanjom, i kršio zakon”.

Obradovićeva je u pisanoj izjavi, na vest da je DS podržala Jankovića za kandidata za predsednika Srbije, dodala da smo time dobili prvog DOS-ovskog kandidata za predsedničke izbore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    10. januar 2017 | 21:59

    Blokirati nekog je samo znak nemoci da se konstruktivno raspravljate! I to ne ide tako u realnom zivotu! Izem ti takvog predsednika-cim mu nesto ne odgovara odmah blokiraj!:))

  • loki

    10. januar 2017 | 20:47

    E baš im je naudio. Janković nema argumenata za svoju odbranu i pribegava ovakvim metodama.

  • nada

    11. januar 2017 | 00:07

    Jankovic ne silazi sa Tvitera i to dovoljno govori o njrgovom radu i sposobnostima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA