MOJ DRUG DVOMETRAŠ VUČIĆ: Rogozin objavio fotografije sa srpskim premijerom (FOTO)

Sa mojom visinom od metar i devedeset centimetara osećam se neobično - napisao je potpredsednik ruske Vlade, uz fotografiju sa srpskim premijerom

  • 59

Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin objavio je na svom fejsbuk profilu dve fotografije sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, uz šaljiv komentar na račun svoje visine. Fotografija je nastala u Indiji, gde srpski i ruski zvaničnici učestvuju na „Vibrant Gudžart globalnom samitu“, jednom od najznačajnijih političko-ekonomskih skupova.

Vučić na Samitu u Indiji: Srbija najbolja za investiranje (FOTO)

Vučić "otima" indijske turiste Hrvatima: Ne idite u Dubrovnik, Beograd je lepši

- Sa svojim drugom, dvometrašem, srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem. Sa mojom visinom od metar i devedeset centimetara osećam se neobično - napisao je potpredsednik ruske Vlade.

Vučić i Rogozin su u Indiji, razgovarali o saradnji dve zemlje, ali i o podršci Rusije u unapređenju odnosa Srbije sa Indijom. Srpski premijer je rekao da od Rusije može da očekuje podršku kako bi bila prisutnija na ogromnom tržištu Indije.

Inače, „Vibrant Gudžart globalnom samitu“ je jedan od najznačajnijih političko-ekonomskih skupova u Indiji, koji okuplja šefove država i vlada, korporacija, predstavnike privrednih komora i industrijskih asocijacija, malog i srednjeg preduzetništva, naučnike i eksperte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktor

    11. januar 2017 | 15:33

    Dugogodišnje prijateljstvo, koje se i dalje nastavlja.

  • Niks

    11. januar 2017 | 11:39

    Rusija i Srbija su zemlje koje moraju da saradjuju. Obe nacije su slovenske krvi i ovo je veoma vazno. Rusi ce uvek stititi Srbe i zalagati se istinski za nase interese. Slovenska braca moraju biti slozna, jaka i da zajedno odolevaju svim izazovima i pretnjama.

  • Ana

    11. januar 2017 | 10:36

    Лепо је видети како се двоје људи поштују међусобно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA