Biljana Ivković: Lažni zaštitnik građana Saša Janković je ponizio instituciju ombudsmana

- Oni su razorili i opljačkali Srbiju, uništili institucije i osiromašili građane - napisala je Ivković

  • 96

Državna sekretarka u MUP-u Biljana Ivković napisala je na društvenoj mreži Tviter da je Saša Janković ponizio i degradirao instituciju ombudsmana kao niko nikada u celom svetu.

SNS kritikovao Jankovića, on ih blokirao na tviteru

- Povodom izveštačenog zahvaljivanja lažnog zaštitnika građana Saše Jankovića Demokratskoj i Novoj stranci, svojim pomagačima u proračunatom i svesnom kršenju zakona i ustava Republke Srbije, mesecima i godinama unazad, poručujem da je on istinski naslednik programa delovanja i politike Zorana Živkovića, Bojana Pajtića i Dragana Šutanovca - napisala je Ivković.

- Oni su razorili i opljačkali Srbiju, uništili institucije, i osiromašili građane, tako je i on, lažni zaštitnik građana i politikant sa platom od 3.000 evra, ponizio i degradirao instituciju ombudsmana kao niko nikada u celom svetu - dodala je Ivković.

Janković se ranije danas, takođe preko Tvitera, zahvalio Demokratskoj stranci i Novoj stranci na podršci, kako je rekao, tome da predsednik Srbije bude nestranački zastitnik vrednosti, institucija i poretka.

To je, kako je napisao, mnogo više nego podrška njegovoj budućoj kandidaturi.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonimus

    13. januar 2017 | 10:16

    Uplasili su se vlastodrzci da mogu izgubiti,izbore kome je u iteresu da i dajle zivimo u bedi kranje je vreme da im vidimo ledja ZIVEO SASA JAKOVIC

  • SLADJANA

    12. januar 2017 | 21:54

    Sasa Jankovic mora da uvidi realnost, i da on nije za tu funkciju za koju zeli da se kandiduje, sto pre to shvati pre ce biti bolje po njega i njegov dalji rad i angazovanje u nekom drugom pravcu.Jer ovako krsi pre svega Ustav sto se bavi politikom a upravo je zabranjeno po Ustavu.

  • Marko

    12. januar 2017 | 21:57

    Bruka i sramota! Takav da se kandiduje za predsednika?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA