MIHAJLOVIĆEVA POZIVA NIKOLIĆA DA JAVNO ISTUPI: Da li to pomažeš opoziciji i deliš SNS

Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS i Aleksandra Vučića - rekla je Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS

  • 22

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je, povodom pisanja pojedinih medija da će se Tomislav Nikolić kandidovati na predsedničkim izborima, da bi to volela lično da čuje od Nikolića i zapitala da li on to pomaže opoziciji i deli SNS.

 

Kandidatura Nikolića je besmislena i samo može da našteti državi: Đukanović za Telegraf

 

Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića

 

- Ako je tačno da će se Tomislav Nikolić kandidovati na izborima, to bih volela da čujem lično od Tomislava Nikolića. Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS i Aleksandra Vučića - rekla je ona.

 

Ali, ako je tačno, onda je ovo početak tužnog kraja jedne političke karijere osnivača SNS Tomislava Nikolića, ocenila je Mihajlović.

 

- Ako je ovo tačno, onda je ovo pokušaj Nikolića da podeli SNS i pomogne opoziciji da pobedi, ali taj pokušaj neće uspeti. Zato predsedniče Nikoliću, izađite i javno kažite - zaključila je Mihajlović.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    16. februar 2017 | 11:43

    Lako covek ,to moze da shvati, mala zemlja,silni kandidati, svi gledaju fotelju i sebe, a za narod, mnogo im se...

  • Ђоле001Земун

    16. februar 2017 | 11:00

    Ко овде кога издаје. Николић је основао странку,примио све вас прелетаче. Победио на изборима. Ви сте њему окренули леђа.

  • AVRAM

    16. februar 2017 | 11:26

    Aman zeno radi nesto zasta si placena mani se tudjim brigama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA