NE SMEMO DA RIZIKUJEMO: Brnabić podržava Vučićevu kandidaturu

U vladi ne postoje disonantni tonovi i vlada radi punom parom i jedinstven je tim - rekla je Brnabić

  • 11

Ministarka Ana Brnabić se nada da će građani Srbije izabrati Aleksandar Vučića za predsednika i da građani ne žele nikakav zastoj, uz ocenu da vlada radi odlično i uz puno jedinstvo. Kako je rekla, čvrsto stoji uz premijera, a, osim što je iznenađena vestima da će se predsednik Srbije Tomislav Nikolićim kandidovati, nije uopšte uplašena.

KOJI SU SVE IZBORI PRED NAMA? Odluka - sledeće nedelje

Nikolić bez odgovora: Sačekajte još malo

- Nisam uplašena - čini mi se da je situacija jasna. Potpuno je jasno da stranka (SNS) stoji iza svog predsednika. U vladi ne postoje disonantni tonovi i vlada radi punom parom i jedinstven je tim - rekla je Brnabić za TV Prva.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Kako je rekla, čvrsto stoji uz premijera, a, osim što je iznenađena vestima da će se predsednik Srbije Tomislav Nikolićim kandidovati.

- Radimo odlično, atmosfera je odlična, imamo jako puno posla - dodala je. Brnabić.

Kako je rekla, pročitala je u medijima da se pominje kao mogući budući premijer, nije razmišljala u tom pravcu, ali i joj je čast, bez lažne skromnosti, što se pominje kao potencijalni naslednik premijera.

Brnabić je dodala da treba nastaviti rad, da je potreban kontinuiet i da je logičan sled stvari da Vučić bude predsednik Srbije.

- Ne smemo da rizikujemo u ovom trenutku - rekla je Brnabić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA