Šešelj: Pre bih ih zgazio nego da mi ne dozvole da izađem na ulicu

ešelj je rekao da nije podržavao one koji protestuju, već neke njihove zahteve, te da je za jučerašnji incident odgovorna "šačica jada”

  • 18

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da bi pre zgazio, nego što bi dozvolio nekome da mu ne dozvoljava da izađe na ulicu u kojoj se odvija saobraćaj.

Izašao sam iz auta i tada su se najglasniji demonstranti razbežali: Šešelj imao incident ispred Skupštine Srbije

Opozicija mora da "obavi veliko spremanje u svojoj kući"

Na pitanje da prokomentariše incident ispred Doma Narodne skupštine sa demonstrantima, a koje je podržavao, Šešelj je rekao da nije podržavao one koji protestuju, već neke njihove zahteve, te da je za jučerašnji incident odgovorna "šačica jada”.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Demonstracije nisu ni počele kada su pokušali da me zaustave. Nisam lud da idem kroz hiljadu dve ljudi, saobraćaj je tada funkcionisao. Dok sam poslanik ulaziću na glavni ulazi i izlaziću iz njega. Da mi neko ne da iz čista mira da izađem na ulicu u kojoj se odvija saobraćaj, pa pre bih ga zgazio nego što bih to dozvolio - rekao je Šešelj.

Šešelj je rekao da je potpredsednik opštinskog odbora SRS u Prokuplju sa nekolicinom članova napustio stranku "pod pritiskom naprednjaka".

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- U Žitorađi nam je pukao celi opštinski odbor i izdao nas je narodni poslanik (Marko) Milenković. Danas se slično desilo u Prokuplju. Nije otišao ceo odbor, nego potpredsednik odbora i određeni broj članova - rekao je Šešelj novinarima u parlamentu.

Kaže da su naprednjaci hteli da preuzmu SRS u celom Toplickom okrugu, ali da su oni tu situaciju uspeli da "saniraju".

Naprednjake optužuje da mu preuzimaju članstvo potkupljivanjem, obećanjem radnih mesta u fabrici čija se izgradnja tek planira, te dodaje da se slične stvari dešavaju svuda u Srbiji, samo u manjem obimu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    20. april 2017 | 16:09

    Seselju mani se decijih fora. U zemlji je ozbiljna situacija, i narod ceka nekog ko ce ih povesti u bolji zivot. Ako si sposoban kreni, ako nisi nesmetaj

  • Dana

    20. april 2017 | 16:03

    Kako te tako matorog nije sramota da lazes?Idi bre u penziju al dostojanstveno

  • Bosko

    20. april 2017 | 15:44

    Koja je ovo st'a. On je jednom vec devedesetih vadio oruzje na studente!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA